VAISIŲ IR VYNO PADAŽAS

Ingridientai:
0,5 stiklinės serbentų drebučių,
1 šaukštas apelsinų sulčių,
0,5 stiklinės raudonojo vyno,
pusė šaukšto sutarkuotos citrinos žievelės,
pusė šaukšto tarkuotos apelsinų žievelės,
2 šaukštai garstyčių miltelių,
maltų kvapniųjų pipirų,
imbiero, druskos.
Gaminimas
Drebučius išplakame su vynu, suberiame garstyčių miltelius, dar kartą išmaišome, pakaitiname iki užvirimo, bet neužviriname. Suberiame citrinų ir apelsinų žieveles, imbierą, kvapniuosius pipirus, supilame apelsinų sultis. Tiekiame šiltą prie karštų ar šaltų patiekalų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!