25 rezultatų ieškant "konjako"

Ungurys su grybų padažu

Dviejuose šaukštuose sviesto pakepinti morkas, porus, svogūnėlius, česnaką bei lašinukus. Sudėti prieskonius, supilti vyną ir užvirinti. Žuvį supjaustyti ir apkepti dviejuose šaukštuose sviesto. Išimti. Suberti grybus ir pakepinti. Pabarstyti druska, pipirais, įpilti konjako ir užd..

Recepto vertinimas: 0

Riebus keksas

Sviestą arba margariną ištrinkite iki baltumo, į jį įmuškite po trynį, įpilkite po šaukštą cukraus ir sukite apie 10 minučių. Išsukę vieną trynį dėkite antrą ir t.t., kol sudėsite visus trynius ir cukrų. Pabaigoje supilkite supjaustytus bei konjaku aplaistytus vaisius, razinas..

Recepto vertinimas: 0

Šakotis

Sviestą ir cukrų reikia ištrinti iki vientisos masės nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, kol sudedami visi kiaušiniai. Tada sudedami miltai, citrinų esencija, supilama grietinėlė ir konjakas. Viskas gerai išmaišoma iki vientisos masės.Kepama specialioje krosnyje varvinant tešlą ant vir..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos salotos su vaisias

Mėsą ir ananasą supjaustyti 2cm storio kubeliais, sudėti nuvarvintus mandarinus ir suberti migdolus. Pagardinti pipirais ir paprika, druska ir cukrumi. Viską gerai išmaišyti dubenėlyje, uždegti ir palikti pastovėti. Į majonezą maišant supilti konjaką, kečupą ir citrinų sultis. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos "Pavasaris"

Nuplauti apelsinus ir greipfrutus, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su braškėmis. Vaisius išdėlioti į nedideles salotines, įpilti medų, sumaišytą su 1 citrinos sultimis. Į kiekvieną dubenėlį pagal skonį įlašinti 2 - 3 lašus konjako ir įdėti šaukštą plaktos grietinėlės. Apiba..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos inkstai su konjaku

Inkstus perpjauti pusiau ir, išpjausčius kraujagysles, per naktį mirkyti piene. Tada supjaustyti griežinėliais, apvolioti miltais ir truputį apkepinti įkaitintuose riebaluose. Pasūdyti, pridėti pipirų, užpilti grietinėle ir troškinti.Prieš duodant į stalą, įpilti konjako. Patiekti ..

Recepto vertinimas: 0

Višta vyne

Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami taukuose. Paskui jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašinukai, įdedamos 2 nedidelės svogūno galvutės, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroški..

Recepto vertinimas: 0

"JAUNYSTĖ"

Kiaušinių baltymus išplakti su cukraus pudra, kol bus labai standžios putos, suberti pakelį vanilinio cukraus, susmulkintus riešutus, truputį citrinos rūgšties, dar kiek paplakti. Iš gautos masės iškepti 3-4 papločius. Paplotį reikia kepti apie 1,5 val. 100C temperatūroje. Paplotis ..

Recepto vertinimas: 0

Biržietiškas vaflinis tortas

Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis beriamas cukrus, pilamas kondensuotas pienas, dedama kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir rūgštis. Toliau šaukštais dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė — kremas. Vafliai pertepami kremu ir stipriai pas..

Recepto vertinimas: 2

Pyragas "Juodukas"

Sviestą ištirpinti, ištrinti su cukrumi, supilti kakavą su vandeniu ir užvirti. Pusę stiklinės šios masės nupilti, o likusią - atšaldyti, supilti į dubenėlį. Suberti miltus, kepimo miltelius, įdėti trynius, bakalie, likusią masę. Viską išmaišyti, supilti konjaką, išplaktus b..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su grybais

Pagaminkite tešlą, kai ši kiek pastovės, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratinėmis juostelėmis. Pagaminkite bešamelio padažą, nuplaukite grybus ir perpjaukite juos per pusę. Pakepinkite grybus svieste, pridėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos. Kai grybai siek tiek ..

Recepto vertinimas: 0

Antis konjake

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu (Ramunės)

Mėsą įtrinkite druska, prieskoniais ir pakepinkite aliejuje. Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, sudėkite į verdantį vandenį ir keletą minučių pavirkite. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę kriaušės, ant jų - krėskite iš 50 g sūrio, išsukto ..

Recepto vertinimas: 0

Pietietiška kava

2 valgomuosius šaukštus konjako pakaitinti su 1 valgomuoju šaukštu "curacao" likerio, 1 kubeliu cukraus ir žiupsneliu cinamono. Palaukti 1 minutę, tada perkošti ir sumaišyti su kava. Papuošti plakta grietinėle ir cinamonu. ..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragaičiai "Triufeliai"

Baltymus išplakite po truputį berdami cukrų. Plakite, kol ištirps cukraus kruopelės. Maltus migdolus sumaišykite su miltais, suberkite į baltymų putas ir lengvai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su plačiu lygiu antgaliu. Ant skardos, išklotos sviestiniu popier..

Recepto vertinimas: 0

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietinėlės palikite puošimui. Iš vakaro, prieš ruošdami tortą, kremui grietinėlę užvirkite su „After eight“ saldainiais, ataušinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Biskvitui margariną išsukite iki purumo. Į jį po vieną sudėkite trynius, po truputį..

Recepto vertinimas: 0

VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Inkstus perpjauti pusiau ir, ispjauscius kraujagysles, per nakti mirkyti piene. Tada supjaustyti griezineliais, apvolioti miltais ir truputi apkepinti ikaitintuose riebaluose. Pasudyti, prideti pipiru, uzpilti grietinele ir troskinti.Pries duodant i stala, ipilti konjako. Patiekti su biria ryziu kos..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA BURGUNDIŠKAI

Mesa ir lasinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasudyti, pabarstyti pipirais. Darzoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pasildyti sviesta, jame pakepinti lasinius ir mesos gabalelius. Prideti darzoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti miltais, uzpilti..

Recepto vertinimas: 0

SALDAINIAI SU PISTACIJOMIS

Dubenyje iki vientisos mases ismaisykite skrudintus riesutus, kapotas pistacijas, cukraus pudra, konjako ir kiausinio baltyma. Suvoliokite riesuto dydzio rutuliukus. Smulkiai sukapokite konservuota apelsina. Pirstu rutuliuke ispauskite duobute, idekite kapoto apelsino ir vel suvoliokite rutuliuka. D..

Recepto vertinimas: 0

SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS

1.Geram kepsniui netinka jautienos kumpis ar nugarine.2.Geram kepsniui naudojama tik jautienos ispjova.3.Butina nusipirkti vienkartini svirksta ir brendzio arba konjako.4.Pritraukti svirksta brendzio arba konjako ir isvirksti i ispjova keliose vietose.5.Pamasazuoti ispjova rankomis, nestipriai, svel..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su šalavijais.

Krutineles nuplauti ir pabarstyti pipirais. Ant virsaus deti po keturis salaviju lapelius ir apsukti kumpio riekele. Ikaitintame svieste krutineles apkepti is abieju pusiu apie 15 min. Isimti ir palikti siltai. I keptuve supilti grietinele ir ikaitinti, sudeti likusius salaviju lapelius, supilti kon..

Recepto vertinimas: 0

Keksiukai su šokolado ir kavos kremu

Istirpiname sviesta ir sumaisome su cukrumi ir kiausiniais. Po truputi imaisome miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Kepimo formeles (2/3 ju turio) uzpildome tesla. Kepame 220 C temperaturos orkaiteje. Iskepusius keksiukus is karto isimame is kepimo formeliu.Puodelyje pasildome piena. Jame istir..

Recepto vertinimas: 0

SKREBUČIAI SU PELĖSINIŲ SŪRIU

Rokforo suri sutrinti ir maisant po truputi supilti konjaka. Tada iberti muskato, pipiru. Kitame inde istrinti sviesta, kad butu minkstas ir dalimis sudeti i surio mase. Viska sumaisius suberti susmulkintus riesutus.Batona supjaustyti 1 cm storio riekelemis ir uztepti surio mases. Ant virsaus uzdeti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: konjako