Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu (Ramunės)

Ingridientai:
4 gabalėliai kiaulienos filė (maždaug po 150 g kiekvienas),
2 kriaušės, 100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu,
2 šaukštai konjako arba brendžio,
druskos, maltų pipirų ir aitriųjų paprikų,
šaukštas sviesto, aliejaus kepti.
Gaminimas
Mėsą įtrinkite druska, prieskoniais ir pakepinkite aliejuje. Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, sudėkite į verdantį vandenį ir keletą minučių pavirkite. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę kriaušės, ant jų - krėskite iš 50 g sūrio, išsukto sviesto ir konjako sumaišytą masę. Galiausiai viršų pabarstykite likusiu sūriu ir šaukite į karštą orkaitę. Kepkite, kol sūris šiek tiek išsilydys (apie 10 minučių). Tiekite su šviežiomis daržovėmis, skanu ir su bruknių uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!