25 rezultatų ieškant "kitas"

Viščiukas kiniškai

Filė supjaustykite juostelėmis. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Cukiniją, kukurūzus, papriką ir porą nuplaukite ir supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. PUODE IŠGAUBTU DUGNU įkaitinkite aliejų, keletą minučių pakepkite vištienos juosteles ir svogūną, tada sudėkite..

Recepto vertinimas: 3

Valentino pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.Atšildykite tešlą ir išpjaukite iš jos 4 širdis. Jas patepkite baltymu ir apibarstykite migdolų drožlėmis bei Demerara cukrumi. Kepkite orkaitės viduryje apie 12 minučių. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.Pamerkite želatiną vandenyje. Inde sumaišyki..

Recepto vertinimas: 1

Didžkukuliai, cepelinai

Išvirti 5 bulves su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale. Kitas bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. Išsunkti, bet neišpilti sulčių, atidėti jas 15 minučių, kol dugne nusės krakmolas. Tada sultis nupilti, o krakmolą kartu su išvirtomis bulvėmis suberti į tark..

Recepto vertinimas: 3

Morkos imbiero marinate

Paruošiamos morkos su imbieru. Sumaišykite puode imbierą, actą, vandenį, cukrų, druską ir pipirus. Pavirkite viską maišydami, kol ištirps cukrus su druska. Užpilkite karštą marinatą ant morkų ir palikite mišinį pastovėti bent porą valandų, kuo ilgiau, tuo geriau. Morkos patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Trapi tešla picai II

Šiltą pieną, mieles, trynius, sviestą, cukrų, druską išmaišome. Soda maišoma su miltais, įpilamas skystis ir suminkoma tešla, kuri nelips prie rankų. Tešla dalinama į 2 dalis, uždengiama ir kildinama apie 1 valandą. Iškilusi tešla iškočiojama tokio dydžio kaip skarda. Skardą ..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryti Stambulo baklažanai

Baklažanus perpjauname išilgai per pusę, išpjauname minkštimą, kad liktų pusės centimetro storio iki odelės. Kitas daržoves panardiname į šaltą pasūdytą vandenį. Morką ir salierą apverdame ir supjaustome mažais kubeliais. Papriką nulupame ir išvalome, smulkiai supjaustome, apke..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ SALOTOS

Burokėlius sutarkuojam stambia burokine tarka, kitas daržoves kubeliais, česnaką išspaudžiam arba labai smulkiai supjaustom, pomidorus karštu vandeniu blanširuojam, kad geriau nusiluptų odelė. Viską verdam 1,5 val. Actą supilam pačioje daržovių troškinimo pabaigoje. Masę sudedam į..

Recepto vertinimas: 0

CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI

Papriką supjaustyti kubeliais, šparagines pupeles gabaliukais, supilti pomidorų padažą, sudėti cukrų, druską ir 20 min. patroškinti su aliejumi. Cukiniją nulupti ir supjaustyti kubeliais ir sudėjus į kitas daržoves dar 10 min. troškinti. Supilti actą, patroškinti dar 15 min., dėti..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis. Kitas būdas

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, užpilamos verdančiu pienu, supilami paspirginti lašiniukai, pasūdoma ir viskas gerai sumaišoma. Varškė sumalama mėsmale arba gerai ištrinama, supilama grietine, suberiamas peletrūnas, įmušami kiaušiniai, įberiama truputis cuk..

Recepto vertinimas: 0

Pupelės su kiaušiniais ir sūriu

Žalias arba konservuotas pupeles išvirkite, sudėkite jas į keptuvėje ištirpintą sviestą, pridėkite česnako, druskos ir pipirų. Lygiame pupelių sluoksnyje padarykite duobutę, į kurią įberkite daug žalumynų ir sūrio bei įmuškite žalią kiaušinį. 4-5 min. keptuvę įkiškite ..

Recepto vertinimas: 0

Rūkyta žuvis su krapų padažu

Žuvį nulupti, supjaustyti gabalėliais. Citrinas kruopščiai nuplauti, iš vienos išspausti sultis, o kitas supjaustyti skiltelėmis. Krapus smulkiai supjaustyti (kelias šakeles palikti papuošimui). Majonezą išsukti su grietine, citrinos sultimis ir krapais. Žuvies gabaliukus išdėlioti ..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių. 2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorai, įdaryti sūriu

Nupjauname pomidorų viršūnėles, šaukšteliu išskobiame sėklytes ir pertvarėles. Vidų apibarstome pipirais, druska. Obuolį nulupame, perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Minkštimą supjaustome nedideliais kubeliais. Keletą bazilikų šakelių paliekame papuošti. Kitas sm..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai su mascarpone ir braškėmis

Jei naudojate šaldytą tešlą, tuomet sluoksniuotos tešlos kvadratus atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinius išplakti ir jais aptepti tešlos kvadratus. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 15-20 min. Ataušinti ir kiekvieną kvadratą lab..

Recepto vertinimas: 5

VIŠTIENOS KUKULIAI

Mesa sumalama kartu su piene ismirkytu ir nuspaustu pyragu, imusamas kiausinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasudoma, gerai ismaisoma ir jei mase tirsta, atskiedziama grietinele. Daromi vydutinio dydzio kukuliai ir verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais bei prieskoninemis darzovemis..

Recepto vertinimas: 0

GULIAŠAS SU BALTU VYNU

Mesa supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sonine supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgucius sudeti i puoda, o likusiuose riebaluose pakepinti mesa. Ja taip pat sudeti i puoda. Paruosti darzoves: svogunus ir cesnaka smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griezineliais, visas kitas darzo..

Recepto vertinimas: 0

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

LAŠIŠOS UŽKANDIS

Bulve sutarkuojame burokine tarka, imusame kiausini ir suberiame prieskonius, iskepame blyna. Ant blyno dedame lasisos juosteles ir salotu lapus, kitas smulkintas darzoves, sumaisytas su grietine ir garstyciomis...

Recepto vertinimas: 0

SALDI PUTA

Zelatina uzpilti vandeniu ir palikti 15 min, kad isbrinktu. Po to suberti cukru ir sildyti maisant, kol istirps zelatina. Kiausinio baltymus isplakti iki standziu putu su cukraus pudra ir citrinos sultimis, iplakti zelatina. Kelias braskes palikti papuosimui, o kitas supjaustyti. I riebalais istepta..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšniomis

Kremui sviesta issukame su plakta pasaldinta grietinele ir sumaisome su pertrinta per tinkleli varske bei vaniliniu cukrumi. Sausainius pamirkome piene. Ant folijos ar sviestinio popieriaus lapo dviem eilemis dedame sausainius. Juos aptepame kremu, i kuri ispaudziame vysnias. Tuomet tris kitas sausa..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: kitas