25 rezultatų ieškant "kitas"

Viščiukas kiniškai

Filė supjaustykite juostelėmis. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Cukiniją, kukurūzus, papriką ir porą nuplaukite ir supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. PUODE IŠGAUBTU DUGNU įkaitinkite aliejų, keletą minučių pakepkite vištienos juosteles ir svogūną, tada sudėkite..

Recepto vertinimas: 3

Valentino pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.Atšildykite tešlą ir išpjaukite iš jos 4 širdis. Jas patepkite baltymu ir apibarstykite migdolų drožlėmis bei Demerara cukrumi. Kepkite orkaitės viduryje apie 12 minučių. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.Pamerkite želatiną vandenyje. Inde sumaišyki..

Recepto vertinimas: 1

Didžkukuliai, cepelinai

Išvirti 5 bulves su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale. Kitas bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. Išsunkti, bet neišpilti sulčių, atidėti jas 15 minučių, kol dugne nusės krakmolas. Tada sultis nupilti, o krakmolą kartu su išvirtomis bulvėmis suberti į tark..

Recepto vertinimas: 3

Morkos imbiero marinate

Paruošiamos morkos su imbieru. Sumaišykite puode imbierą, actą, vandenį, cukrų, druską ir pipirus. Pavirkite viską maišydami, kol ištirps cukrus su druska. Užpilkite karštą marinatą ant morkų ir palikite mišinį pastovėti bent porą valandų, kuo ilgiau, tuo geriau. Morkos patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Pinigėliai"

Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...

Recepto vertinimas: 3

Braškės varškės kreme

Nuvalytos ir nuplautos braškės pabarstomos cukrumi. Pu-dingo milteliai atskiedžiami su 0,5 stiklinės pieno ir supilami , verdantį likusį pieną. Pudingas maišant atvėsinamas. Pertrinta per sietelį varškė sumaišoma su atšalusiu pudingu ir cukrumi. Kremas dedamas į stiklinį pusdubenį ..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek pastovėję susisluoksniuoja. Nuo seniausių, dar alchemikų laikų yra žinomas labai praktiškas ir lengvas būdas aliejinius mišinius plakti kartu su indu. Todėl ir Jūs paimkite nuo sulčių 500ml stiklinį plačiu kakl..

Recepto vertinimas: 0

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

BUROKĖLIŲ SALOTOS

Burokėlius sutarkuojam stambia burokine tarka, kitas daržoves kubeliais, česnaką išspaudžiam arba labai smulkiai supjaustom, pomidorus karštu vandeniu blanširuojam, kad geriau nusiluptų odelė. Viską verdam 1,5 val. Actą supilam pačioje daržovių troškinimo pabaigoje. Masę sudedam į..

Recepto vertinimas: 0

CUKINIJOS MIŠRAINĖ GARNYRUI

Papriką supjaustyti kubeliais, šparagines pupeles gabaliukais, supilti pomidorų padažą, sudėti cukrų, druską ir 20 min. patroškinti su aliejumi. Cukiniją nulupti ir supjaustyti kubeliais ir sudėjus į kitas daržoves dar 10 min. troškinti. Supilti actą, patroškinti dar 15 min., dėti..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė lengvai

Kumpį, agurkus supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite.Svogūno laiškus susmulkinkite ir pabarstykite ant viršaus.Užberkite žiupsnelį druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai su obuoliais

Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti, apibarstyti cukrumi ir cinamonu. Dalį bulvių isvirti, kitas sutarkuoti ir padaryti įprastą cepelinų teslą. Formuoti apvalius cepelinus su obuolių įdaru, virti pasūdytame vandenyje. Patiekti su grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų, šoninės ir pievagrybių salotos

Sumaišome padažui skirtus produktus ir palaikome 30 min., kad įsigertų. Jeigu norime, kad padažo būtų daugiau, įpilame 2 šaukštus vandens. Didesnius salotų lapus dedame ant salotinės dugno. Mažesnius lapus sumaišome su kitais produktais, išskyrus šoninę, ir sudedame į kitą duben..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiškas Rikotos sūrio pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių C. Orkaitės groteles pastatykite į vidurį. 25 cm formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Iškratykite miltų perteklių. 2. Sukrėskite rikotos sūrį į gilų indą ir gumine mentele maišykite iki vientisos masės. Maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorai, įdaryti sūriu

Nupjauname pomidorų viršūnėles, šaukšteliu išskobiame sėklytes ir pertvarėles. Vidų apibarstome pipirais, druska. Obuolį nulupame, perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Minkštimą supjaustome nedideliais kubeliais. Keletą bazilikų šakelių paliekame papuošti. Kitas sm..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis varškės pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sudėkite sausainius į indą ir sutrinkite kočėlu). Mikrobanginėje krosnelėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į sumaltus sausainius, gerai išmaišykite. Suberkite sausainių mišinį į formą, kurioje kepsite pyragą ir g..

Recepto vertinimas: 3

Pyragėliai su mascarpone ir braškėmis

Jei naudojate šaldytą tešlą, tuomet sluoksniuotos tešlos kvadratus atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinius išplakti ir jais aptepti tešlos kvadratus. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 15-20 min. Ataušinti ir kiekvieną kvadratą lab..

Recepto vertinimas: 5

Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos

Atskirai užmerkite raudonąsias ir baltąsias pupeles. Virkite taip pat atskirai- ir vienas, ir kitas su ryšeliu prieskonių mišinio ir svogūno galvute. Pagaminkite aitriosios paprikos padažo. Pupeles nusunkite, gerai perskalaukite karštame vandenyje ir dar neataušusias dideliame dubenyje s..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Išvirkite bulves. Nupjaukite pupelių ankštims galiukus. Virkite 5-7 minutes, kol bus minkštos. Iš acto ir smulkintų čiobrelių bei daržinio builio pagaminkite užpilą ( žiūrėti padažai salotoms ). Kietai išvirkite kiaušinius ( 10 minučių ). Nulupkite juos ir supjaustykite į ketur..

Recepto vertinimas: 0

LAŠIŠOS UŽKANDIS

Bulve sutarkuojame burokine tarka, imusame kiausini ir suberiame prieskonius, iskepame blyna. Ant blyno dedame lasisos juosteles ir salotu lapus, kitas smulkintas darzoves, sumaisytas su grietine ir garstyciomis...

Recepto vertinimas: 0

SALDI PUTA

Zelatina uzpilti vandeniu ir palikti 15 min, kad isbrinktu. Po to suberti cukru ir sildyti maisant, kol istirps zelatina. Kiausinio baltymus isplakti iki standziu putu su cukraus pudra ir citrinos sultimis, iplakti zelatina. Kelias braskes palikti papuosimui, o kitas supjaustyti. I riebalais istepta..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su voveraitėmis

I malta vistiena jmusame kiausinius, idedame susmulkinta batona, krakmolo, prieskoniu, svogunu, gerai isminkome. Padarome kotletus, viduryje ispaudziame duobute ir sudedame i riebalais patepta skarda. Voveraites 10 min. verdame pasudytame vandenyje, po to apkepame keptuveje su aliejumi ir svogunais...

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšniomis

Kremui sviesta issukame su plakta pasaldinta grietinele ir sumaisome su pertrinta per tinkleli varske bei vaniliniu cukrumi. Sausainius pamirkome piene. Ant folijos ar sviestinio popieriaus lapo dviem eilemis dedame sausainius. Juos aptepame kremu, i kuri ispaudziame vysnias. Tuomet tris kitas sausa..

Recepto vertinimas: 1

KALIAROPIŲ SRIUBA

Porus ir svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. Puse kaliaropiu kiekio palikti, o kitas nulupti, supjaustyti ir pakepinti 5 min. su plonais griezineliais supjaustytomis bulvemis. Tada jas sudeti i puoda, uzpilti sultiniu ir isvirti. Atvesinti ir viska pertrinti. Tada viska sumaisyt..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos apkepas su šviežiais makaronais

Kalakutieną supjaustom kubeliais ir pamarinuojam. Marinatą galima rinktis pagal skonį (aš marinuoju su majonezu, citrinos sultimis, įvairias prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis). Marinuoti mažiausiai 2 val. Šviežius makaronus išvirti pagal instrukciją. Kalakutieną pakepti kol ji b..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: kitas