25 rezultatų ieškant "kisielius"

Vaisių kisielius

Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkinkite ar pertrinkite per sietelį. Krakmolą ištirpinkite mažame vandens kiekyje, supilkite į vaisių tyrę ir maišydamos virkite valandą. Karštą kisielių supilkite į šaltu va..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio drebučiai

Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūriui suminkštėjus, išimamas iš popieriaus ir pusdubenyje ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supilamas ištirpintas šaltame piene krakmolas ir pavirinamas. Karštas kisielius sumaišomas su sūriu, pravėsinus įpilama majonez..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai su kisielium

Išvirti ryžius taip, kad būtų birūs. Įpilti stiklinę vandens į dubenį ir užvirti. Sumaišyti kisieliaus miltelius su šiek tiek vandens ir tai suberti į verdantį vandenį. Užpilti kisielių ant ryžių ir valgyti...

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių kisielius

Spanguolės numirkomos. Sumalamos mėsmale ir išspaudžiamos sultys. Vanduo užverdamas , supilamos spanguolių sultys, suberiamas cukrus ir supilamas krakmolas, praskiestas su vandeniu. Užverdame ir puodą pastatome atšalti. Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio drebučiai

Sūrelis ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supilamas šaltame piene ištirpintas krakmolas ir pavirinamas. Karštas kisielius sumaišomas su sūriu, pravėsinus įpilama majonezo, garstyčių, įberiama raudonųjų pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Išmaišyti drebučia..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai apelsinų žievelių padaže

Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir smulkiai sukapojama. (Naudojant šviežią apelsino žievelę, ji nutarkuojama nuo pusės apelsino.) Pusė stiklinės pieno užvirinama, supilamas likusiame piene išleistas krakmolas, sudedama apelsino žievelė ir pavirinama. Trynys išsukamas su cukru..

Recepto vertinimas: 0

Avižų kisielius

Duonos trupinius ir dribsnius užpilti drungnu vandeniu, palaikyti parą, kol ims rūgti. Perkošti kelis kartus ir užpilti švariu vandeniu vėl (iš viso turėtų būti apie 2ltr.masės). Mirkalą pasūdyti, pasaldinti ir užvirti. Virti kelias min, kol sutirštės. Laikyti šaltai.Va..

Recepto vertinimas: 3

Avižinis kisielius

Avižų miltus, vandenį ir duonos raugą sumaišome ir paliekame nakčiai. Tada perkošiame per sietą, įdedame druskos ir verdame. Patiekiame su migdolų pienu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis kisielius

Šokoladą sumaišome su krakmolu ir praskiedžiame 0,5 stiklinės pieno. Likusį pieną užviriname su cukrumi, įpilame šokoladą ir dar paviriname. Tada supilame į formą ir laikome šaltai, kol sustingsta. Patiekiama su grietinėle. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kisielius

Puode paskrudinami 2 šaukštai cukraus, užpilama 1,5 stiklinės pieno ir pavirinama, kol cukrus ištirpsta. Supilama piene išleistas krakmolas ir cukrus, maišant užvirinama ir supilstoma į vandeniu perplautas formeles. Sustingęs kisielius išverčiamas į lėkštę ir papuošiamas uogomis. S..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis kisielius

Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti riešutai ir pavirinama 2 minutes. Atvėsus įplakamas trynys, kisielius supilamas į vandeniu perplautą pusdubenį ir pastatomas šaltoje vietoje. Paduodant išverčiamas į lėkštę, ..

Recepto vertinimas: 0

Sulos kisielius

Sulą užviriname. Supilame šaltoje suloje išmaišytą krakmolą. Kisielius turi būti tirštas. Kisielių užviriname, suberiame tarkuotas citrinų žieveles, cukrų ir supilame apelsinų sultis. Vietoj cukraus galima dėti medaus, o vietoj apelsinų sulčių galima pilti vyšnių, braškių ar ..

Recepto vertinimas: 0

Avižų kisielius

Miltai arba dribsniai užpilami drungnu vandeniu, išmaišoma, įmetama duonos plutelė ir kelios medžio anglys. Laikoma kambario temperatūroje apie 1 parą. Paskui perkošiama, pripilama iki 1l. vandens ir juo dar kartą perplaunami miltai. Skystis supilamas į puodą, pasūdoma, užvirinama ir..

Recepto vertinimas: 4

Duoninės arba obuolių giros kisielius

Gira pavirinama su prieskoniais, perkošiama, supilamas giroje išleistas krakmolas ir užvirinama. Atšaldoma stikliniame dubenyje arba mažuose dubenėliuose. Prie jo patiekiamas šaltas pasaldintas ir paskanintas prieskoniais pienas arba grietinėlė. ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kisielius

Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrumi, į jį supilamas burokėlių sultyse išleistas krakmolas ir užvirinama. Paskui supilamos citrinos sultys ir, jei dar reikia, įberiama truputis citrinos rūgšties. Pati..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių kisielius

Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskoniais. Perkošto nuoviro ir sulčių turi būti 1 litras. Nuoviras užvirinamas, supilamas išleistas krakmolas, užvirinama ir supilamos išspaustosios sultys...

Recepto vertinimas: 0

Pieno kisielius su slyvomis

3 stiklinės pieno užvirinama su cukrumi. Krakmolas išleidžiamas 1 stiklinėje šalto pieno ir maišant supilamas į verdantį pieną kartu su vaniliniu cukrumi. Kai tik pasirodo pirmieji burbuliukai, sutirštėjęs kisielius nukeliamas nuo ugnies, nes, ilgiau verdant, pasidaro tąsus. Į aukš..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su braškėmis

Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai ir maišant supilamas pienas. Tada sudedami išplakti baltymai ir atsargiai išmaišoma. Įkaitintuose riebaluose iškepami keturi blynai per visą keptuvę, dedami į didelę plokščią lėkštę, kiekvienas apdėliojamas perpus per..

Recepto vertinimas: 3

Užpiltas vaisių kisielius

Pusė vaisių išvirti su vynu ir 1/2 stiklinės sulčių, įdėti cukraus. Likusias sultis išmaišyti su krakmolu ir supilti į karštą kompotą. Kisielių išmaišyti, supilti į šaltu vandeniu praskalautą salotinę ir palikti, kad atvėstų. Pagaminti padažą: trynius ištrinti su cuk..

Recepto vertinimas: 0

Aštri sriuba su kiauliena

Kiaulieną supjaustyti šiaudeliais ir apkepti aliejuje. Į verdantį vandenį sudėti keptą kiaulieną, mirkytus grybus, bambukus, įpilti acto, vištienos sultinio, čili aliejaus arba čili pipirų ir aliejaus. Kai viskas suminkštės, sudėti pomidorus ir supilti atskirame puodelyje ištirpin..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi

Atšaldyta grietinėlė plakama iki bus puri. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra (4 šaukštai)ir vanilinis cukrus.Į 240 g vandens supilamos uogų sultys, nedid. šalto vandens kiekyje ištirpintas bulvių krakmolas, 2 šaukštai cukraus ir išverdamas raudonųjų serbentų kisielius, atvė..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių sulčių kisielius

I puoda supilame sultis, suberiame cukru iruzverdame. Supilame citrinos sultis ir sudedame citrinoszievele.Suberiame cinamona. Nuolat maisydami supilame nedideliamevandens kiekyje isleista krakmola. Uzverdame. Kisieliu atvesiname ir supilstome i taures...

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas Dviese

Iš išvardintų produktų išverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime įdėti daugiau krakmolo. Kisielius atvėsiname. Į desertines taures dedame sluoksnį pieno kisieliaus ir ant viršaus vyno kisieliaus.Papuošiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus desertą valgo..

Recepto vertinimas: 0

TRISPALVIS PYRAGAS

KIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMĄ DĖTI KISIELIŲ. Į ANTRĄ KAKAVĄ. O Į TRECIĄ NIEKO. KEPTI APIE 30 MIN.SKANIAUSIAS BUNA KAI KISIELIUS BUNA BRAŠKINIS ARBA AVIETINIS, VISO PAKELIO DĖTI NEREIKIA, N..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: kisielius