9 rezultatų ieškant "kietas"

Spurgos su marmeladu

Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kie..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai "Pinigėliai"

Iš miltų , grietinės ir margarino pagaminama kapota tešla. Mano mama tarkuodavo atšaldytą margariną pro burokine tarką ir atsargiai išmaišydavo su miltais ir grietine. Kiti kapoja , kol pasidaro vientisa masė. Pagamintą tešlą dedame į šaldiklį atšaldyti porai valandų...

Recepto vertinimas: 3

Omletas su fermentiniu sūriu

Paruošiame ir iškepame omletą. Keptuvėje omleto viršų pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tiekiame. Pastabos: Iškepusį omletą tiekiame tuoj pat, nes ilgiau pastovėjęs sukrinta. Omletą kepame ant vidutinės ugnies. Perkepęs būna kietas...

Recepto vertinimas: 4

Keptų baklažanų ir riešutų salotos

Baklažanus kepame grilyje maišydami. Jų minkštimas turi iškepti, tačiau likti pakankamai kietas, kad būtų galima supjaustyti gabalėliais. Atvėsusius baklažanus supjaustome kubeliais ir sudedame į salotinę. Pomidorus nuplikome, nulupame, supjaustome į 4 dalis, išimame sėklas ir ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su šparagais

Šparagus sudėkite į didelį verdančio vandens puodą, pasūdykite ir paviekite 5-7 minutes, kol truputį suminkštės. Leiskite jiems apdžiūti. Šparagus supjaustykite, 3 ar 4 daigus palikite papuošimui. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir pašildykite iki vidutinio karštumo, sud..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su kriaušėmis

Ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą ir sudėkite mažais gabalėliai sulaužytą šokoladą. Viską gerai išmaišykite, kol bus vientisa masė. Tuomet dubenėlį palikite, kad atvėstų. Kiaušinius išplakite kartu su cukrumi. Suberkite miltus, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ..

Recepto vertinimas: 0

Sedulų kompotas I

Stambias, prinokusias, bet kietas sedulas nuplauti, sudeti i paruostus stiklainius, uzpilti vesiu cukraus sirupu ir pridengtus dangteliais 30 min. pasterizuoti 80 C temperaturoje arba 10 min. sterilizuoti verdanciame vandenyje...

Recepto vertinimas: 0

Natūralios kriaušės savo sultyse

Prinokusias kietas kriauses nulupti, supjaustyti gabaleliais ir talpiai sudeti i stiklainius iki kaklelio pradzios. Padaryti sirupa is cukraus ir citrinu rugsties. Sterilizuoti verdanciame vandenyje(0,5 l talpos stiklainius -15min.,1l -20-25 min., (violeta)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kietas