25 rezultatų ieškant "kiekio"

Krevetės su spagečiais

Įkaitintame aliejuje krevetes kepinti 3–4 min. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir įpilti šaukštą citrinos sulčių. Visus padažui skirtus produktus sudėti į dubenį ir gerai ištrinti elektriniu smulkintuvu. Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti. Supilti pusę kiekio padažo..

Recepto vertinimas: 5

Lašiša su greipfrutų salotomis

Greipfrutus nulupti ir padalyti skiltelėmis. Actą ir aliejų išmaišyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis. Žuvies gabaliukus kepinti alyvuogių aliejuje 2 min. Salotas, greipfrutų skilteles, salierų stiebus ir keptą lašišą sudėti į lėkštę. ..

Recepto vertinimas: 0

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Avižinius dribsnius užpilti karštu pienu ir palikti išbrinkti. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. varškę sumaišyti su dribsniais, įberti vanilino. Paruošti uogas (žr. aukščiau, jei uogos šviežios - išimti kauliukus). baltymus išplakti iki putų su likusiu cukrumi, viską kart..

Recepto vertinimas: 0

Ant grotelių keptas viščiukas su citrina

Išplakti sojos padažą, koncentratą, sultis ir aliejų kartu vidutinio dydžio dubenėlyje iki vientisos masės. Nupilti ½ puodelio išplaktos masės. Supilti likusią masę į plastikinį indą, įmerkti viščiuko dalis ir uždaryta indą truputėli suplakti. Atšaldyti indą nors pora valand..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai žiemai

Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę kiekio krapų, česnakus, visus lapus ir sudėkite išplautus agurkus. Stiklainio viršuje, ant agurkų, sudėkite likusius krapus. Paimkite 1,5 litro šalto vandens ir jame ištirpinkite druską su cukrumi ir supilkite į stiklainį su agurkais. Stiklai..

Recepto vertinimas: 1

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS

Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir cukrumi. Papriką nuplauti, išskobti vidų ir pridėti ten kopūstų. Užpilti marinatu iš vienodo kiekio vandens ir acto. Uždengus stiklainius pakaitinti - pirmą dieną 30min., 100 laipsnių temperatūroje; antrą dieną - 20min., 90 la..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su lašiša

Lasisos filė supjaustykite stambiais kubeliais, paslakstykite 2 saukstaiscitrinos sulčių ir pasūdykite. Atskirkite kopūsto lapus, įdėkire į pasūdytą verdantį ir pavirkite 2 min. Pakaitinkite puode sviestą, pabarstykite miltais ir pakepinkite. Maisydama užpilkite pieno ir sultinio, sudė..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti topinambai su šonine

Orkaitę įkaitiname iki 225 °C temperatūros. Topinambus nuplauname, perpjauname išilgai pusiau (lupti nebūtina), dedame į kepimo indą, uždedame šoninės juosteles, užpilame grietinėle, kad apsemtų. Apibarstome maltais pipirais, pasūdome, užberiame pusę parmezano kiekio, išmaišome,..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitas su vynuogėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų, trynius su likusiu cukrumi išsukti iki purumo. Į baltymus atsargiai dėti po šaukštą trynių masės ir išmaišyti. Po šaukštą įmaišyti miltus. Apskritą kepimo indą patepti svi..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Nuskustas morkas stambiai sutarkuoti, suberti pusę kiekio cukraus ir maišyti, kol jis ištirps. Supilti tirpintą sviestą, su likusiu cukrumi ištrintus kiaušinius, suberti cinamoną, gvazdikėlius, kepimo miltelius ir miltus. Gerai išmaišyti. Į tešlą įmaišyti riešutus, cukrin-tini..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas ir purus pyragas

Miltus persijoti į dubenį. Iš mielių, pusės kiekio pieno, žiupsnelio cukraus ir trupučio miltų užmaišyti raugą. Laukti kol pakils 30min. Orkaitę iš anksto įkaitinti iki 210 laipsnių. Po to į tešlos raugą sudėti miltus, likusį pieną, 80g cukraus, 100g ištirpinto sviesto, 1 kia..

Recepto vertinimas: 5

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai orinukai

Kiaušinių baltymus su puse kiekio cukraus ir žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. Likusį cukrų išmaišyti su kokosų drožlėmis, vaniliniu cukrumi ir atsargiai įmaišyti į išplaktus baltymus. Baltymų masę sukrėsti į konditerinį švirkštą ir sviestiniu popieriumi ..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, keptas su persikais

Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius. Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Ziti su artišokais ir ožkos sūriu

Nuvalykite artišokus ir nuimkite išorinius sukietėjusius lapelius. Patrumpinkite kotelius ir nupjaukite viršutinį trečdalį lapų. Artišokus perpjaukite pusiau ir aštriu peiliu išimkite šerdį. Supjaustykite gabalėliais. Į didelę keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus alieja..

Recepto vertinimas: 4

Sušis su lašišomis ir krevetėmis

Pripilkite į puodą vandens, suberkite ryžius. Užvirkite vandenį, pridenkite puodą dangčiu ir virkite ryžius ant silpnos ugnies 15 min. Po to, nenuėmę dangčio, palikite puodą pastovėti dar 15 min. Kol ryžiai vės, į nedidelį puodą suberkite cukrų, druską, supilkite actą ir užvi..

Recepto vertinimas: 3

Jautienos apkepas

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis ir apkepinti aliejuje. Užpilti vyną, pabarstyti paprika. Įdėti pomidorų tyrę ir pabarstyti druska bei pipirais. Puode įkaitinti aliejų ir apkepinti jame susmulkintą svogūną. Sudėti ryžius, truputį pakepinti, užpilti 2 st. vandens, pasūdyti i..

Recepto vertinimas: 0

Irisai (Sauliaus)

Į indą supilti pusę kiekio cukraus. Virinti ir maišyti tol kol pasidarys skysta ir ruda masė. Kai tarp rudos masės nebesimato cukraus gabaliukų įdedame šaukštą (didelį šaukštą) grietinės, išmaišome ir verdame tol kol pasidaro šviesiai ruda masė. Virti tol kol nebelieka cukraus ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su razinomis (Ramunės)

Tešlai kambario temperatūros sviestą ištrinkite su cukrumi taip, kad cukrus visiškai ištirptų. Po vieną įmuškite kiaušinių trynius ir gerai išsukite, kad gautųsi vientisa masė. Miltus persijokite ir sumaišykite su kiaušinių mase ir įberkite druskos. Užminkykite vientisą tešl..

Recepto vertinimas: 2

Obuolių sūris III

Obuolius su kieta zievele nulupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti skiltelemis, uzberti cukrumi ir palikti kambario temperaturoje 12-24 vai. Kita diena sultis nupilti ir virti, kol liks puse ju kiekio. Penktadali obuoliu palikti, likusius sudeti i verdancias sultis ir virti ant silpnos ugnies kart..

Recepto vertinimas: 2

KALIAROPIŲ SRIUBA

Porus ir svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepinti svieste. Puse kaliaropiu kiekio palikti, o kitas nulupti, supjaustyti ir pakepinti 5 min. su plonais griezineliais supjaustytomis bulvemis. Tada jas sudeti i puoda, uzpilti sultiniu ir isvirti. Atvesinti ir viska pertrinti. Tada viska sumaisyt..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlė su ryžiais

Išvirkite ryžius.Griežinėliais supjaustykit svogūnus ir uždėkite kepti ant labai mažo kiekio aliejaus, papipirinkite ir truputėli padruskinkite. Šiaudeliais susipjaustykite paprikas ir suberkite toliau kepti su svogūnais.Po į 5min. į tą pačią keptuvę suberkite kubeliais supjaustytą..

Recepto vertinimas: 3

kečiupo padažas

Morką sutarkuoti, supjaustyti svogūną. Į keptuvę ipilti aliejaus pakepinti svogūnus, apkepus svogūnams suberti morkas ir pakepti kol apskrus. Įpilti kečiupo (kečiupo pilti tiek kad viskas butų apsemta), įdėti miltų, supilti pieną. Tuomet dar pakepti, įdėti vegetos ir dar pagal skoni..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiekio