25 rezultatų ieškant "kiaulienos"

Įdaryti kiaulienos suktinukai

1. Nuo mėsos nupjauname riebalus. Filė perpjauname pusiau išilgai ir kiekvieną gabalą supjaustome griežinėliais. Jų iš viso turi būti 16. 2. Garstyčias sumaišome su pomidorų padažu, džiūvėsėliais, raudonėliais ir mairūnais, įberiame druskos ir pipirų. Kiaulienos griežinėlius..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos suktinukai su inkstais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Inkstą supjaustyti, ant jo užpilti vandens ir 10 minučių pavirti. Paskui sudėti ant kiaulienos griežinėlių, apibarstyti druska, pipirais, patepti sviestu ir garstyčiomis. Griežinėlius suvynioti, surišti siūlu ir troškinti 40 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos karbonadas

Bulves sutarkuokite. Nusunkę užpilkite karštu ištirpintu sviestu. Įmuškite 2 kiaušinius, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Varškę permalkite mėsmale, įmuškite likusį kiaušinį, įberkite šiek tiek smulkintų mėtų lapelių, pagardinkite druska ir taip pat gerai išmaišyk..

Recepto vertinimas: 1

Kepsniai su ananasu

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadui ir pamušti. Mėsą iš abiejų pusių įtrinti su išspaustu česnaku, apšlakstyti vorčesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonąja paprika. Mėsos gabalėlius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, įpja..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Dėkite į didelį puodą 2 kg kiaulienos kumpį, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, užpilkite 1 litru vandens, 1 litru alaus, įmeskite 6 laurų lapus ir virkite apie dvi valandas. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkait..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šašlykai su bulvėmis

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame. Vandenį nupilame. Nupjauname kiaulienos riebalus, o likusią mėsą supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Ant 8 iešmų smeigiame kiaulienos gabalėlius pakaitomis su bulvėmis. Gaminame marinatą. Sumaišome rozmarinus, alyvuogių aliejų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos sriuba

Virti ryžiai turi būti birūs. Liesą kiaulienos dalį supjaustyti kubeliais ir pakepinti iki gelsvumo kartu su svogūnu, pjaustytu plonomis riekelėmis. Morką, ropę, porą, bulves supjaustyti, įdėti baziliko, mairūno ir raudonėlio, pakepinti, aplieti sultiniu arba vandeniu, įdėti nulupt..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šonkauliukai sojų padaže

Dideliame puode užviriname 2l. vandens, sudedame nuluptą ir nuplautą morką, svogūną, laurų lapą, nuplautus ir supjaustytus kiaulienos šonkauliukus. Paverdame 10 min., po to kiaulienos šonkauliukus išimame, nuvarviname ir aptepame medaus, citrinų sulčių arba acto ir sutrinto česnako ..

Recepto vertinimas: 3

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos eskalopas su apelsinais ir raudonėliu

Pirmiausia pagaminkite padažą. Nulupkite keletą apelsino žievės riekelių, atidėkite. Nupjaukite apelsino viršų ir apačią, nulupkite, įpjaukite membranas, kad liktų tik minkštimas, išimkite sėklas. Šiuos veiksmus atlikite taip, kad skystis varvėtų į dubenėlį. Supjaustykite min..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos tištsriubė (Pozole)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 2 l vandens su 1 svogūnu, 3 česnako skiltelėmis, 1 morka, 2 šakelėmis kalendrų ir 1 lauro lapu. Įdėkite nuplautą vištą ir pasūdykite. Priklausomai nuo vištos jaunumo vir..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po ša..

Recepto vertinimas: 5

Šventiniai suktinukai

Kiaulienos nugarine supjaustome 1,5 cm storio griezineliais, ismusame mesos plaktuku, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 1 vai.Idarui pakepiname kubeliais supjaustytus svogunus, voveraites, imaisome miltus, grietine, paskaniname druska ir pipirais.Is nugarines formuodami suktinukus idedam..

Recepto vertinimas: 5

MĖSOS UŽKANDIS

Kiaulienos file pabarstome prieskoniais ir iskepame. Pomidorus supjaustome griezineliais, ant griezineliu uzdedame pasteto, ant jo - svogunu marmelado. Kepta kiaulienos file supjaustome stambokais griezineliais. Liezuvi - griezineliais. Graziai isdeliojame ant padeklo, puosiame majonezu ir ikrais. T..

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIS KEPSNYS

Visus produktus, skirtus padazui, sutriname smulkintuvu. Jei padazas per tirstas, atskiedziame sultiniu, susidariusiu kepant kiauliena. Kiaulienos nugarine plonai ismusame, pabarstome prieskoniais, sudedame ismaisytus idarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitejei 70 C temperaturoje 15 minu..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su špinatų įdaru

I farsa imaisome sumalta rukyta kiaulienos nugarine, suplakta kiausini, krakmola, dziuveselius, kmynus. Paskaniname maltaisjuodaisiais pipirais ir, jei reikia, pasudome. Spinatu lapus nuplauname, nusausiname, smulkiaisupjaustome, siek tiek pasudome ir gerai sumaisome. Is farso formuojame maltinius, ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys su baravykais

Nugarine supjaustome taip, kad turetume mesos laksta vyniotiniui. Mesa siek tiek pamusame mesos plaktuku, pabarstome druska, pipirais, susmulkintais svogunais ar svogunu milteliais ir suvynioje palaikome 3-4 vai. I malta mesa imusame kiausini, iberiame druskos, pipiru, isminkome. Grybus pakepame kep..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su baklažanais

Kiaulienos nugarine supjaustome i 4 dalis, pamusame peiliu. Uzbarstome prieskoniu, druskos ir apkepame keptuveje su aliejumi, I puodeli sudedame kepsnius, ipilame truputi vandens, idedame grietines, kelis pipirus, lauru lapa, saliero lapeliu ir patroskiname. Baklazana supjaustome griezineliais, po t..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su grybų ir daržovių troškiniu

Kiaulienos ispjautine supjaustome 1 cm storio griezineliais, itriname kiaulienos prieskoniais ir paliekame 2 vai. arba per nakti (saltai). Tuomet griezinelius pakepiname aliejuje ir sudedame i puoda troskinti. Jei grybai saldyti, juos atsildome ir isverdame pasudytame vandenyje. Sudytus grybus ismir..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šašlykas II

Mesa supjaustome gabaliukais.Stambiai supjaustome svogunus.Supjaustyta mesa sumaisome kartu su svogunais, druska ir prieskoniais. Supilame vyna.Geriausia palaikyti per nakt. (Denas)..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su svogūnais ir pievagrybiais

Svogunus nulupame ir supjaustome plonais griezineliais. Griezinelius kepame aliejuje 5 min., ipilame 1/2 puodelio vandens, iberiame ziupsneli cukraus ir druskos ir troskiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome i keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuveje, kol pageltonuos. Laiko..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos šaltiena

Mesa nuplauti, ideti i salta vandeni, uzvirinti, nugraibyti putas ir 3 - 5 valandas virti ant mazos ugnies 85 - 90C temperaturoje. Likus valandai iki virim pabaigos, sudeti prieskonines darzoves. Isvirusia mesa (jau be kaulo) isimti is sultinio ir supjaustyti gabaleliais. Sultini perkosti per marle ..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame aliejuje 5 min., įpilame 1/2 puodelio vandens, įberiame žiupsnelį cukraus ir druskos ir troškiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome į keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuvėje, kol pagelt..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos nugarinė su paprikomis

Kiaulienos nugarinę supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmušame mėsai skirtu plaktuku ir įtriname kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliojame kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje.Paprikas ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: kiaulienos