25 rezultatų ieškant "kepimui"

Avižinių miltų spurgos

Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Toliau, pildami vandenį, pastoviai maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą. Vienu metų verdame tiek spurgų, kad šios puode neliestų viena kitos. Verdame tol, kol paruduos. Išvirtas spurgas apibarstome ..

Recepto vertinimas: 0

Šeštadienio omletas

Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu. Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai su žuvimi

Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per smulkią tarką. Į tarkius mušu kiaušinuką, dedu prieskonius, kepinto svogūno. Žodžiu, paruošiu tarkę kaip bulviniams blynams Tada į įkaiti..

Recepto vertinimas: 2

Auksinės keptos bulvytės

Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais (kaip patogiau). Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį suberkite prieskonius ir pakaitinkite 30-40 sekundžių. Suberkite supjaustytas bulves ir kepkite vartydami medine mentele kol gražiai apskrus. Gerai iškep..

Recepto vertinimas: 0

Menkė troškinta su vynuogėmis

Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį .Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų . Tiekite su virtais ryžiais . Žuvis galima apibarstyti keptom..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai

Bulvės nuskutamos ir sutarkuojamos, įmušamas kiaušinis, įberiama druska ir pipirai, sumaišoma ir kepami blynai įkaitintuose riebaluose keptuvėje. Valgoma su spirgučiais arba grietine..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Agurką ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, susmulkiname kopūstą, svogūnų laiškus ir krapus. Padažui garstyčias sumaišome su trupučiu druskos, cukraus, pipirų, actu ir maišydami dalimis supilame aliejų, maišome, kol padažas bus vienalytis. Viską sumaišome su p..

Recepto vertinimas: 4

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2- 3 val. pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliejų, s..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais

Žuvį nuskusti, išimti vidurius, nupjauti galvą, išpjauti su trupučiu mėsos stuburą. Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje. Šio įdaro prikimšti žuvį, užsiūti, dėti į keptuvę, apd..

Recepto vertinimas: 0

Dribsnių biskvitėliai

Didelėje keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, sudedame medų ir kaitiname, kol ištirpsta. Nukeliame nuo ugnies, įmaišome dribsnius, saulėgrąžų sėklas ir gerai išmaišome. Ant kepimo popieriumi išklotų kepimo lakštų formuojame dribsnių kauburėlius, palikdami tarp jų di..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų kukuliai

Virtos bulvės nulupamos, sumalamos, įmušarnas kiaušinis, suberiami miltai, pasūdomą, suminkoma, padaromi įdaryti kukuliai ir verdami taukuose, kol pagels. įdarui svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas aliejuje ar svieste, sudedami susmulkinti grybai, pakepinama, suberiami pyrago d..

Recepto vertinimas: 0

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Žemaitiški veršienos maltiniai

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose a..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški blynai (Skirmantės) (foto)

Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, druską, užkaisti ir vos tik užvirs intensyviai maišant suberti miltus. Nesiliaujant maišyti dar pakaitinti, kol masė sutirštės, o to nukelti nuo ugnis. Į ataušusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje..

Recepto vertinimas: 5

Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais

Sudėkite baklažano riekeles į kiaurasamtį ir apibarstykite rupia jūros druska. Palikite juos 1 valandai apžiūti. Gerai įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Apkepinkite baklažanų griežinėlius mažomis partijomis, kol šiek tiek paruduos, viena partija kepama 5-7 minutes. sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškai keptos bulvės

Nuluptas ir nuplautas bulves supjausykite griežinėliais. Suverskite į kepimui skirtą indą. Ant bulvių sudėkite nuluptus ir mažais gabaliukais supjaustytus pomidorus. Pabarstykite smulkiai supjaustytais česnakais ir smulkintomis petražolėmis, įberkite druskos, pipirų. Supilkite vanden..

Recepto vertinimas: 0

Bananai tešloje su medaus padažu

Dubenėlyje sumaišome miltus, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius. Maišydami pamažu supilame vandenį, kiaušinio baltymą ir sezamo aliejų. Bananus nulupame, supjaustome į 8 vienodus gabalėlius. Plokščioje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies be riebalų pakepiname sezamo sėkla..

Recepto vertinimas: 4

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“

Tešlai lydytą sviestą, cukrų, druską, prieskonius meduoliams, imbierą, citrinos žievelę, kiaušinius bei miltus sudėti į plakimo dubenį ir minkyti elektriniu maišikliu. Kepimui skirtą lydytą sviestą įkaitinti gruzdintuvėje iki 175°C temperatūros. Ant miltais pabarstytos lentos i..

Recepto vertinimas: 0

Riebaluose kepti rombai

Tešlai sviestą išlydyti ir atvėsinti. Jį su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, druska, kiaušiniu bei romu išplakti iki purios masės. Įmaišyti miltus. Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti į 3 mm storio sluoksnį. Jį supjaustyti 7 cm ilgio rombais. K..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai Elizos meduoliai

Kiaušinius iki purios masės išplakti su medumi. Įmaišyti prieskonius, migdolus, lazdyno riešutus, su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei cukatas. Orkaitę įkaitinti iki 150-175°C temperatūros. Popierinius „paplotėlius“ paskirstyti ant skardų. Tešlą tepti ant jų maždaug ..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTOS ŠLAUNELĖS SU KOPŪSTAIS

Vistos slauneles pabarstyti prieskoniais, padruskuoti, istrinti susmulkintu cesnaku ir majonezu. Palikti 2-3 valandom, kad prieskoniai ir majonezas isigertu.Ant aliejumi isteptos kepimo skardos tolygiai paskirstyti raugintus kopustus, ant kopustu sudeti paruostas kepimui vistos slauneles ir 30-40 mi..

Recepto vertinimas: 4

BANANAI MEDUJE

Dubenelyje sumaisome miltus, kukuruzu krakmola ir kepimo miltelius. Maisydami pamazu supilame vandeni, kiausinio baltyma ir sezamo alieju. Bananus nulupame, supjaustome i 8 vienodus gabalelius. Plokscioje keptuveje ant vidutinio karstumo ugnies be riebalu pakepiname sezamo seklas, kol siek tiek paru..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepimui