Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais

Ingridientai:
250 g vištų kepenėlių,
50 g migdolų,
200 g šaldytų ar šviežių apvirtų šparaginių pupelių,
aliejaus kepimui,
1 šaukštas krakmolo,
2 šaukštai sojų padažo,
2/3 stiklinės vandens,
pieno vištų kepenėlėms mirkyti,
druskos, pipirų.

Gaminimas
Vištų kepenėles pamirkome piene, gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Saldytas šparagines pupeles trumpai apverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame pupeles, dedame kepenėles, migdolus, druskos, pipirų, sojų padažo, vėliau supilame vandenyje išleistą krakmolą.
Patiekiame šiltą su virtais ryžiais.










(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!