Saldusis Atole (Atole dulce)

Ingridientai:
250-300 g šviežių vaisių;
40 g krakmolo;
250 ml vaisių sulčių;
2-3 kartus ant peilio galo vanilės;
50-80 g cukraus, priklausomai nuo vaisių saldumo.
Gaminimas
Vaisius nuplaukite ir susmulkinkite. Puode išmaišykite 125 ml šalto vandens su krakmolu. Tada supilkite ½ l vandens ir vaisių sultis. Nuolat maišydami pakaitinkite. Sudėkite vaisius, vanilę ir cukrų. Nukelkite nuo viryklės ir patiekite. Atole turi būti tiršta. Pagal skonį vaisių galite dėti daugiau arba mažiau.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!