25 rezultatų ieškant "keletas"

Salotos su kepta kalakutiena

Svogūną ir česnaką nulupti, supjaustyti ir iki skaidrumo pakepinti svieste. Sudėti smulkiai supjaustytą kumpį, kalakutieną ir 2 min. kepti ant mažos ugnies. Viską sukrėsti į puodą, suberti nuplautus ryžius. Įmesti lauro lapelį, užpilti sultiniu ir uždengus troškinti 15-20 min. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Siurprizas (sumuštinis)

Kopūstas, nuėmus pažeistus ir nešvarius lapus, nuplaunamas ir lygiu pjūviu nupjaunama apačia.Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ar lėkštės ir prismaigstomas pikantiškų sumuštių. Pikantiškiems sumuštiniams dešra, mėsa ir įvairių rūšių sūris supjaustom..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių pudingas

Vyšnias suberti į puodą, užpilti vandeniu, cukrumi ir užvirti. Sutrintus sausainiukus pakepinti ant sviesto ir sudėti į vyšnias. Kai sausainiai prisigers vyšnių viską sudėti į formą ir palaikyti šaltai. Sustingūsį pudingą apversti į lėkštę ir papuošti keliomis uogomis ar apš..

Recepto vertinimas: 0

Ananasiniai kukuliai

Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma tešla. Ji sumaišoma su ananaso gabalėliais. Šaukšteliu daromi nedideli kukuliukai ir verdami įkaitintuose riebaluose, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš patiekiant apibarstomi miltiniu cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinis „Siurprizas“

Kopūstas nuplaunamas, lygiu pjūviu nupjaunama apačia. Taip paruoštas kopūstas pastatomas ant padėklo ir prismaigstomas sumuštinių.Dešra, mėsa ir sūris supjaustomi kubeliais. Daržovės ir vaisiai taip pat. Tada visus produktus kubeliais sumuštinių smeigtukais prisegami prie kopūsto. S..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas vištienos šašlykas

Grilį įkaitiname. Ant 8 metalinių iešmų susmeigiame šašlykų gabalėlius, kaitaliodami su žaliosiomis, geltonosiomis, raudonosiomis paprikomis, svogūno žiedeliais, pomidorais ir nuvalytais pievagrybiais.Užbaigiame mėsos gabalėliu. Šašlyką sutepame alyvų aliejumi ir dedame į grilį..

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos bulvės

Varškė ištrinama, įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, cukrus ir prieskoniai, pasūdomą. Viskas gerai sumaišoma. Nedidelės bulvės nulupamos, perpjaunamos pusiau, šaukšteliu išimamas vidus, kad pasidarytų duobutė, į ją dedama su kaupeliu paruošto įdaro, uždedama po gabaliuką s..

Recepto vertinimas: 3

Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos

Abrikosus užpilame šaltu vandeniu ir palaikome 3 val. Išmirkytus abrikosus kartu su vandeniu supilame į puodą, užviriname, uždengiame ir paverdame 5-10 min., kol suminkštėja. Nuvarviname, kiekvieną abrikosą supjaustome šiaudeliais, sudedame į salotinę ir sumaišome su tarkuotomis ape..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų šaltsriubė

Agurkus nuplauname, nulupame, perpjauname išilgai į keturias dalis ir smulkiai supjaustome. Į dubenį supilame jogurtą, įspaudžiame česnaką, suberiame susmulkintas mėtas ir agurkus. Įberiame druskos, pipirų, išmaišome ir padedame 1val. į šaldytuvą Sriubą pagardiname keliais citrin..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir makaronų apkepas 2

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, sudedama varškė ir išsukama. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir nukošiami. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą apkepo indą dedama sluoksnelis makaronų, keletas gabaliukų sviesto, paskui varškės mas..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir makaronų apkepas

Į varškę sudedami su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, dalis sviesto, truputis druskos ir gerai išsukama. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje, nukošiami, praaušinami, sudedama varškė, išplakti baltymai, manų kruopos, išmaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą ir džiū..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai tešloje

Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės i kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdaryti pomidorai (Jūratės)

Pomidorų viršūnėlės nupjaunamos, vidus išskobiamas, pasūdoma. Įdarui: nuvalytos daržovės išverdamos atskirai ir susmulkinamos. Svogūnas pakepinamas svieste, sudedamos paruoštos daržovės, suberiami džiūvėsiai, pasūdoma, įberiama pipirų, sudedamas pomidorų minkštimas ir vi..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis nekeptas tortas

Sumaišome migdolus su cukrumi, sudedame kiaušinių baltymus, įpilame migdolų esencijos ir maišome, kol išeina minkšta tešla. Ją minkome tol, kol tampa vienlytė. Tada padalijame į 3 lygias dalis. Ant miltiniu cukrumi pabarstyto paviršiaus iškočiojame vieną dalį tešlos taip, kad bū..

Recepto vertinimas: 3

Daržovių apkepėlė (Jūratės)

Keletą minučių apvirti brokolio žiedynus. Stambius žiedynus susmulkinti. Papriką, nulupus ir išėmus kauliuką, supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti pomidorą ir papriką. Susmulkinti svogūno galvutę ir laiškus. Susmulkinti, jei dedama, ir mėsos riekutes. Paruoštus produktus sub..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su obuoliais

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir perliekite šaltu vandeniu (kad būtų birūs). Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Salierus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūnus ir jų laiškus susmulkinkite. Razinas nuplauki..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai

Mėsą supjaustyti ir padaužyti, įtrinti krienais, garstyčiomis ir pabarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Svogūną susmulkinti ir pakepinti riebaluose. Agurkus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su svogūnais ir tarkuotais džiūvėsėliais. Suvynioti į mėsą, surišti siūlu ar susegti ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų biskvito vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 210°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su cukrumi iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Ant viršaus užsijoti miltus ir maltus riešutus. Viską atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti ..

Recepto vertinimas: 5

Konservuoti ankštiniai pipirai

Ankštinius pipirus nuplauti ir išėmus sėklas sluoksniais sudėti į stiklainį. Įmesti nuplautų krapų, susmulkintų lauro lapelių, nuluptas česnako skilteles, aitriąsias paprikas. Vandenį užvirinti su druska bei kvapiaisiais pipirais. Stiklainius uždengti ir keletą dienų laikyti ši..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kriaušės su trupučiu cinamono

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos slyvos su cinamono žievele

Slyvas nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir sudėti į stiklainius. Actą sumaišyti su vandeniu, įberti cukraus, gvazdikėlių, cinamono, užvirinti ir atšaldyti. Slyvas užpilti marinatu, uždengti, kaitinti 20-25 min. Vietoj acto galima naudoti sausą vyną. ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas su salierais ir paprika

Visas daržoves supjaustyti ir troškinti ant mažos ugnies, o kai suminkštės, pertrinti per sietelį. Į pomidorų masę sudėti prieskonius, druską, cukrų, actą. Virti ketčupą, kol pradės stingti. Jei vartosite negreitai - sudėkite į stiklainius ir pakaitinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorais ir sūriu įdarytos bulvės

Kumpį ir pomidorus supjaustome kubeliais, sutarkuojame fermentinį sūrį. Nulupame bulves, švariai nuplauname ir nupjauname viršūnėles. Išskobiame bulvių viduriukus. Į vidų dedame kumpio bei pomidorų kubelius, sutarkuotą sūrį ir uždarome bulvės viršūnėle. Įdarytą bulvę suvyni..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keletas