Rytietiškasis veršienos kebabas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

1.750g. veršienos juostelių;
2.1/2 stiklinės slyvų padažo;
3.2 šaukštai sojų padažo;
sutrinta česnako skiltelė;
4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero;
5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos

Gaminimas:
Mėsą suverkite ant 8 [medinių] iešmų. Sumaišykite slyvų, sojų padažus, česnaką, imbierą ir papriką. Mėsą apšlakstykite paprikos ir slyvų maišiniu. Iešmus virš karštos krosnelės kepkite 3-4 minutes, nepamirškite nuolatos šlakstyti padažu. Veršienos kebabą į stalą duokite su rudaisiais ryžiais ir daržovėmis. Kepant atsiradusias sultis gailma siūlyti kaip pavilgą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!