25 rezultatų ieškant "kauliukus"

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Mamos sūreliai "liliputai"

Į 5 lėkštutes išdėliokite po 100 g varškės. Į kiekvieną įdėkite vis kitokius “paskaninimus”. Į 1 lėkštelę su varške įdėkite švarių aguonų, įdėkite šaukštelį medaus, išmaišykite ir sukrėskite į sudrėkintą sūrmaišiuką. Paslėkite tarp 2 lentelių ir laikykite per ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir slyvų salotos

Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti stambia trintuve. Į grietinę sudėti medų, cinamoną, susmulkintus riešutus, įdėti citrinos rūgšties ir šiuo mišiniu užpilti vaisius. ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų saldainiai

Slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir sumalkite. Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Į sirupą dalimis dėkite slyvas, išspaustas citrinos sultis ir dar šiek tiek pavirkite. Ant vaflio lakšto paskleiskite dalį masės, uždėkite kitą lakštą. Taip kartokite, kol viską sudėsite..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų kepsneliai

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis. Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Avokado užkandėlė

Avokadus nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliukus. Supjaustykite smulkiais kubeliais. Taip pat supjaustykite pomidorus ir agurkus.Citriną supjaustykite griežinėliais, o šiuos - trikampėliais (pagal vidinį griežinėlių raštą).Viską suberkite į dubenį, pabarstykite trintais ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Veršiena su šviežiomis slyvomis

Mėsą paruošiame, kaip vyniotiniui ir marinuojame apie 6 val. Galima ir per naktį. Tada iš abiejų pusių pabarstome baziliko lapeliais. Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Sudedame ant mėsos ir susukame. Susmeigiame krapštukais, kad neiširtų, užpilame truputėlį aliej..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos slyvos

Slyvas nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, sudėkite į kepimo formą, apibarstykite 75 g. cukraus, pašaukite į orkaitę ir trumpai apkepinkite. Batoną supjaustykite šiaudeliais ir suberkite ant apkepintų slyvų. Kiaušinius išplakite su pienu, likusiu cukrumi, cinamonu ir gvazdik..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su slyvomis

Į persijotus miltus suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sviestą ir kapokite, kol miltai sušoks. Suberkite cukraus pudrą, įdėkite trynį, įpilkite du šaukštelius šalto vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniojusi į foliją, pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Par..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Gaivioji pagunda"

Išpjauname ananaso šerdį, o vaisių supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais, nupjauname žieveles. Ananasų žiedus sudedame į indą vieną šalia kito, apšlakstome likeriu, apibarstome 25 g cukraus. Laikome vėsiai 30 minučių. Iš vyšnių išimame kauliukus ir surišame į marlę..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių desertas su duona ir medumi

Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome su šaukštu medaus, cinamonais ir likeriu. Vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. sumaišome su šaukštu medaus. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. Į keturis desertinius indelius s..

Recepto vertinimas: 0

Varškės tortas su vyšniomis ir riešutais

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 100 g cukraus bei 2 šaukštais šalto vandens. Baltymus išplakame atskirai ir sudedame ant trynių masės. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir užberiame ant baltymų. Apibarstome tarkuotu šokoladu. Viską atsargiai išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su mangais

Miltus supilame į dubenėlį ir viduryje padarome kauburėlį. Į jį sutrupiname mieles ir sumaišome su trupučiu miltų, pieno ir šaukšteliu cukraus. Dubenėlį uždengiame ir paliekame 15 min. pastovėti. Kiaušinius sumaišome su likusiu cukrumi ir pienu bei grietine (šaukštą grietinės..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti į kepimo skardos dydžio lakštą. Jį įkloti į šaltu vandeniu suvilgytą skardą ir subadyti. Kepti orkaitėje 10 min. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų..

Recepto vertinimas: 2

Rusiški šaltibarščiai su pomidorais ir ridikėliais

Agurkus, ridikėlius, pomidorus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Iš alyvuogių išimkite kauliukus; uogas ir kumpį supjaustykite gabaliukais. Viską sudėkite į sriubos dubenį, truputį pasūdykite ir įberkite pipirų. Supilkite kefyrą, sudėkite ledo gabaliukus (2-3 gabal..

Recepto vertinimas: 1

VAISIŲ ASORTI

Visus vaisius supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus. Viska apslakstome citrinu sultimis, romu arba likeriu. Atsaldome, sudedame i isskobtus melionus...

Recepto vertinimas: 0

VAISIAI KREPŠELIUOSE

Is teslos formose iskepame krepselius. Obuolius nulupame, supjaustome kubeliais. Slyvas perpjauname pusiau ir isimame kauliukus. Is trupucio vandens ir cukraus isverdame sirupa, sudedame paruostus vaisius ir gerai apverdame, nusunkiame. Atvesine sudedame i krepselius, puosiame grietinele...

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių sriuba su virtinukais

Is puses vysniu isimame kauliukus. Likusias vysnias ir kauliukus sumaigome, sumaisome su cukrumi, sudedame i verdanti vandeni, paverdame 10 min. Is miltu, kiausiniu, trupucio vandens ir druskos paruosiame tesla, ja iskociojame, isspaudziame rutuliukus. I virtinuku vidu dedame po vysnia, uzspaudziame..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų ir vynuogių salotos

Kopusta susmulkiname. Vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus ir sumaisome su kopustais. Salotas sudedame i salotine, uzpilame majonezu...

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė žąsis su ananasais

Zasi isdorojame isimdami visus kaulus. Kauliukus paliekame tik sparneliuose ir kojelese. Zasi pabarstome druska ir pipirais. Isimta zasies mesa surusiuojame: paliekame stambesnius file gabalus, o smulkesnius sumalame su vistiena. I malta mesa imusame kiausinius, pakeptas darzoves ir gerai ismaisome...

Recepto vertinimas: 0

SLYVŲ IR OBUOLIŲ UOGIENĖ

Obuolius nulupti ir isimti seklas, supjaustyti. Isimti slyvu kauliukus. Viska apibarstyti cukrumi ir palaikyti 8 val. kambario temperaturoje. Po to viska virti apie 20 min. Karsta uogiene supilstyti i stiklainiukus...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kauliukus