Mamos sūreliai "liliputai"


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g varškės, 1 pakelis vanilinio cukraus, 1 šaukštas aguonų, 1 šaukštas razinų, 1 šaukštas kmynų, 1 šaukštas džiovintų obuolių, 50 g džiovintų slyvų, 5 šaukšteliai medaus. Dar reikės 5 mažų sūrmaišiukų.
Gaminimas:

Į 5 lėkštutes išdėliokite po 100 g varškės. Į kiekvieną įdėkite vis kitokius “paskaninimus”. Į 1 lėkštelę su varške įdėkite švarių aguonų, įdėkite šaukštelį medaus, išmaišykite ir sukrėskite į sudrėkintą sūrmaišiuką. Paslėkite tarp 2 lentelių ir laikykite per naktį (apie 12 val). Taip darykite ir kitus. Darydami sūrelį su slyvomis, išimkite kauliukus ir juos supjaustykite ruoželiais, tik tada sudėkite į varškę. Išimtus iš sūrmaišio sūrelius sudėkite ant lėkštutės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!