Kečupe marinuoti šonkauliukai

Ingridientai:
1 kg kiaulienos šonkaulių,
1,5 stiklinės kečupo,
5 skiltelės česnako,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
400 g fermentinio sūrio.

Gaminimas
Kiaulienos šonkaulius supjaustome gabalėliais po 3-4 kauliukus. Juos įtriname druska, susmulkintais česnakais ir pipirais. Paliekame 1 vai. Tuomet aptepame kečupu ir palaikome per naktį šaltoje vietoje.
Šonkaulius kepame aliejumi pateptoje skardoje 220° C temperatūros orkaitėje. Baigiant kepti apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Patiekiame su virtais ryžiais, papuošę salotų lapais ir ridikėliais.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!