7 rezultatų ieškant "karameliniai"

Karameliniai riešutai

Karameliniai riešutai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 puodelio cukraus 2 puodeliai riešutų (geriausiai migdolai, bet tinka ir lazdyno ar žemės) 0,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio (mėgstantiems aštriau - pilnas šaukštelis), kurį sudaro malti anyžiai, pankoliai, cinamonas,..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

Karameliniai apelsinaiIngridientai:4 apelsinai, 150g miltinio cukraus, 300ml vandens, pusė šaukštelio smulkiai supjaustytų imbierų, sviesto skardai patepti, grietinėlės papuošti,Gaminimas 1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukr..

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 60 g sviesto, 80 g cukraus, 120 g miltų, žiupsnelis druskos, Varškės sluoksnis, 600 g varškės, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 pakelis vanilinio pudingo (40 g), 100 ml aliejaus, 2 stiklinės pieno, vanilinio cukraus. ..

Recepto vertinimas: 5

KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAI

KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAIIngridientai:500g sviesto500g cukraus125g miltų1/2 stiklinės grietinėlės500g kokoso drožliųGaminimasCukrų, grietinėlę, sviestą užvirti, nuimti nuo ugnies. Į gauta sirupą supilti miltus, gerai išmai..

Recepto vertinimas: 0

KARAMELINIAI OBUOLIAI

KARAMELINIAI OBUOLIAIIngridientai:3 obuoliai, 30 g sviesto,60 g cukraus, 50 g razinų,1 taurelė romo.GaminimasRazinas apšlakstome romu ir paliekame 1 vai., kad įsigertų. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirčiais. Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudedame ..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai saldainiai

Karameliniai saldainiaiIngridientai:150 g cukraus,10 ml vandens,dantų krapštukų.GaminimasĮ puodą supilti cukru ir vandenį. Virti kol paruduos. Tada ant folgos sudėti dantu krapštukus ir ant ju supilti cukraus masę. Palaukti kol sustinks. (jurgis)..

Recepto vertinimas: 4

Degantys karameliniai lietiniai

Degantys karameliniai lietiniai Ingridientai:4 kepti lietiniai 2 šaukštai cukrus pudros 1 apelsinas 3 šaukštai brendžio 40 g aliejaus kepti GaminimasNulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsin..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: karameliniai