7 rezultatų ieškant "kapariu"

Orinis žuvies pyragas

Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Toska"

Virtą vištieną, saliero šaknį, virtus grybus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kapariu ir tarkuotu sūriu, įdėkite druskos ir majonezo, viską gerai išmaišykite. Pagamintas salotas papuoškite pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškos salotos

Kepto viščiuko filė supjaustyti siaurais ruoželiais. Nuvalytą salierą sutarkuoti. Saldžiąją papriką, svogūną ir salotas supjaustyti siauromis juostelėmis. Daržoves ir mėsą sudėti į indą ir įpilti salotų prieskonių. Prieš patiekiant salotas papuošti alyvuogėmis, salotų lap..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka geltonajame padaže

Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu. Padažo paruošimas: Svieste pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su pomidorais, alyvuogėmis ir paprikomis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir kepinkite apie 3 minutes, kol pagels. Į keptuvę sudėkite pomidorus, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite apie 10 minučių, tada sudėkite kaparius ir alyvuoges. Troškinkite apie 10 minučių, kol pom..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su alyvuogėmis ir ančiuviais

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 5 minutes pakepinkite svogūną ir paprikas. • Sudėkite česnaką ir ančiuvius ir kepkite apie 5 minutes ant mažos ugnies, trindami ančiuvius šakute, kol jie išsileis aliejuje. Įmaišykite pomidorus ir pakaitinkite apie 15 minučių. Sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Norvegiškai kepti sterkai

Žuvų gabalėlius nuplaukite, nušluostykite, pabarstykite smulkia druska, pipirais, pamirkykite piene arba šakute išplaktame kiaušinio baltyme, pavoliokite miltuose. Keptuvėje pašildykite pusę riebalų (aliejaus ir sviesto) ir apkepinkite žuvis. Kepimo laikas priklauso nuo žuvų gabaliuk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kapariu