5 rezultatų ieškant "jaunos"

Virta kiauliena

Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Puošiama žalumynais, virtomis daržovėmis. Prie šios mėsos duodama aštresnių priedų: tarkuotų krienų, raugintų agurkų, kopūst..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė tešloje

Pievagrybius nuvalome ir apšlakstome citrinų sultimis. Brokolius nuplauname, nuvalome ir išskirstome žiedynais. Morkas nuskutame ir gerai nuplauname. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais, cukiniją - griežinėliais. Brokolius, cukinijos griežinėlius ir morkas blanširuojame verdančia..

Recepto vertinimas: 0

Cukinijų troškinys

Svogūnus bei česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Nuplautas cukinijas supjaustykite pusgriežinėliais. Karštuose riebaluose pakepinkite smulkintas dešreles. Išgriebusi tuose..

Recepto vertinimas: 0

Ant iešmo kepta mėsa

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sutrinti česnaką, nulupti ir šiek tiek pakepinti žemės riešutus. Svogūną, česnaką, žemės riešutus sumaigyti su augaliniu aliejumi ir gautą masę sudėti į mėsos gabaliukus. Palikti pusvalandį pastovėti. Po ..

Recepto vertinimas: 0

Žalių daržovių salotos

Darzoves nuplauname, sutarkuojame burokine trintuve ir sluoksniais sudedame i salotines. Padazui susmulkiname cesnaka ir sumaisome su grietine bei majonezu. Padaza uzpilame ant salotu ir papuosiame krapu sakelemis...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: jaunos