Cukinijų troškinys

Ingridientai:
3 jaunos cukinijos,
3 svogūnai,
po raudoną ir žalią paprikas,
2 skiltelės česnako,
2 pomidorai,
250 g „Medžiotojų" dešrelių,
3 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai smulkintų petražolių,
žiupsnelis cinamono,
pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Svogūnus bei česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis juostelėmis.

Nuplautas cukinijas supjaustykite pusgriežinėliais.

Karštuose riebaluose pakepinkite smulkintas dešreles. Išgriebusi tuose pačiuos riebaluose pakepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus.

Sudėkite paprikas ir kepkite, kol suminkštės. Tada sudėkite cukinijų pusgriežinėlius ir maišydama kepinkite, kol šios suminkštės.

Suberkite dešreles, sudėkite nuplikytus, nuluptus bei ketvirčiais supjaustytus pomidorus ir dar kiek patroškinkite. Pagardinkite cinamonu, jei reikia, pasūdykite.

Tiekite giliuose dubenėliuose apibarsčiusi šviežiais smulkintais žalumynais su duonos skrebučiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!