6 rezultatų ieškant "guziniu"

Gūžinių kopūstų apkepas

Kopūstus pasmulkinus apvirti, tada supjaustyti. Kiaušinius su miltais ir pienu gerai išplakti ir supilti ant kopūstų, tada suberti 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, svieste pakeptus svogūnus, petražoles, pipirus, druską, viską gerai išmaišyti. Paruoštą masę sudėti i riebalais ištept..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba su grybais

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir virti sultinyje. Supjaustytas bulves sudėti į kopūstus. Morkas ir svogūnus pakepti svieste, sudėti į verdančią sriubą. Grybus supjaustyti, patroškinti svieste, sudėti pomidorų tyrę, prieskonius, pasūdyti, išmaišyti ir supilti į kopūstus..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: pirmiausia sudėti morkas, po to kopūstą, bulves, veliau – salierus. Kai daržovės išvirs, užbalinti pienu, pasūdyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Daržoves supjaustyti ir virti sultinyje. Išvirusias pertinti per sietelį, sudėti svieste apkeptus miltus, įdėti pipirų, išmaišyti, supilti sultinį, pasūdyti ir užvirti. Užbalinti grietine. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį. Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti ir su..

Recepto vertinimas: 0

Baltųjų gūžinių kopūstų salotos

Švieži kopūstai supjaustomi šiaudeliais ar kvadratėliais, sudedami į dubenį, pabarstomi druska, patrinami mediniu šaukštu arba, uždengus dangteliu, pamušami. Dalis atsiradusio skysčio nupilama. Paskui įtarkuojama morka, sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, įberiama cukraus, sus..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: guziniu