Krevečių salotos su obuoliais

Ingridientai:
4 porcijos:
200g. šaldytų krevečių,
2 obuoliai (300g.),
4 lapkotinio saliero stiebai,
cikorijos su gužele,
50g. migdolų.

Papuošimui:
kelios krapų šakelės.

Padažui:
5 šaukštai majonezo,
šaukštas medaus,
2 šaukštai kefyro,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti. Krevetes suberti į sietelį. Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kūbeliais, salierus - griežinėliais, cikoriją - juostelėmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus produktus sumaišyti ir užpilti padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!