7 rezultatų ieškant "gelsvos"

Varškės apkepėlis vasarai

Kruopas uzpilkite grietinele ir palaikykite 15 minuciu, kol isbrinks. Kiausinius isplakite su cukrumi. Apkepas bus puresnis, jei kiausiniu trynius atskirai istrinsite su cukrumi iki baltumo, o baltymus isplaksite elektriniu plaktuvu iki standziu putu (bet cia nebutina). I kiausiniu plakini sudekite..

Recepto vertinimas: 0

Stambiais gabalais troškinta aviena

Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose iki gražios gelsvos spalvos. Paskui avieną dėkite į troškinimo indą, sudėkite visus likusius produktus prieskonius ir troškinkite retkarčiais apversdami. Paskui mėsą, daržoves išimkite, mėsą supjaustykite griež..

Recepto vertinimas: 4

Avienos plovas

Nuplautas ryžių kruopas pamerkite į pasūdytą vandenį ir palaikykite 3 – 4 valandas. Avieną supjaustykite gabalėliais po 10 – 12 gramų, apibarstykite druska, pipirais ir pakepinkite įkaitintame lajuje iki gražios gelsvos spalvos. Pridėkite šiaudeliais supjaustytų morkų, svogūnų ir..

Recepto vertinimas: 3

Karšti sumuštiniai su kepenine dešra

Duona iš abiejų pusių apkepinama, kol bus šviesiai gelsvos spalvos.Uždedamas didelis išilgai atpjautas kepeninės dešros gabalėlis, o greta jo arba ant viršaus - keptas kiaušinis.Ant dešros uždedamas kauburėlis pakepinto arba žalio svogūno, kauburėlis svogūnų laiškų.Kiaušinis p..

Recepto vertinimas: 0

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

KAPUČINO KREMAS

1. I maza bliudeli ideti zelatina ir uzpilti saltu vandieniu, leisti isbrinkti ir ant labai silpnos ugnies istirpinti .2. Vidutinio didumo puode su metaliniu, geriau nerudijancio metalo dugnu ideti grietinele,cukru ir kava, uzdeti ant vidutinio karscio ugnies ir leisti uzvirti. Nuimti nuo ugnies ir ..

Recepto vertinimas: 0

KARAMĖLINIAI SAUSAINIUKAI

Cukru, grietinele, sviesta uzvirti, nuimti nuo ugnies. I gauta sirupa supilti miltus, gerai ismaisyti. Poto supilti kokoso drozles, ismaisyti.Saukstu deti ant kepimo popieriaus ar skardos ir kepti 125C teperaturoje kol karamelizuosis ir pasidarys gelsvos spalvos. Isimti ir atsaldyti...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gelsvos