25 rezultatų ieškant "didumo"

Bulvių, griežčių ir pupelių troškinys

Į troškinimo puodą sudėkite supjaustytas daržoves, susmulkintą svogūną ir, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio, troškinkite 25 – 30 minučių, pabaigoje pasūdykite, pridėkite sviesto, grietinės. ..

Recepto vertinimas: 0

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir pomidorų apkepas

Paruoštus grybus sukapoti ir kartu su svogūnais troškinti riebaluose, kad dalis skysčio išgaruotų. Pridėti grietinės ir pasūdyti. Grybus perdėti į ugniai atsparią stiklinę formą arba indą, ten pat koteliais žemyn sudėti pomidorus. Kiekvieną pomidorą apibarstyti druska ir ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai, įdaryti grybais

Įdarui grybus troškinti su riebiu kumpiu, į troškinį pridėti pomidorų minkštimo, 2—3 šaukštus maltų džiūvėsėlių ir tiek pat tarkuoto sūrio. Pomidorų viršūnes nupjauti, išimti minkštimą, sėklas, pasūdyti, pabarstyti pipirais, prikimšti grybų įdaro ir uždengti nupjautąj..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, įdaryti ryžiais

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis grybus. Išpjauti kotelius, bet nesužaloti kepurėlių. Kotelius smulkiai supjaustyti ir troškinti riebaluose su tarkuota petražole. Tada įberti virtų ryžių, įmušti kiaušinį, pasūdyti. Grybų kepurėles pabarstyti druska, prikimšti įd..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis, grybus. Išpjauti kotelius (kepurėlių nesužaloti), juos smulkiai sukapoti ir ištroškinti kartu su pjaustytu svogūnu. Praaušinus, sudėti džiūvėsėlius, kiaušinius ir prieskonius. Šio įdaro prikimštas grybų kepurėles sudėti į rieb..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta vištiena su prieskoniais

Nuo vištienos nupjaustykite riebalus ir pašalinkite sausgysles. Vidutinio didumo storo metalo prikaistuvyje pakaitinkite aliejų, suberkite papriką, česnaką, imbierą, tuščialaiškį česnaką ir karį. Ant vidutinio karštumo viryklės, maišydami kepinkite 1 minutę. Į prikaistuvį sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Šerbetas su citrina

Į vidutinio didumo prikaistuvį įpilkite stiklinės šalto vandens ir įberkite šaukštą želatinos. Palikite 10 minučių. Į želatinos mišinį įpilkite stiklinės verdančio vandens ir ant šiltos viryklės maišykite tol, kol želatina ištirps. Suberkite stiklinę cukraus ir ant šil..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Karamelės padažas

Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydami virkite, kol mišinys pasidarys geltonai rudas (tešlos šepetėliu, prieš tai suvilgytu šaltu vandeniu, nuo..

Recepto vertinimas: 0

Ispaniškosios krevečių salotos

Nulupkite krevetes, uodegas palikite sveikas. Pašalinkite žarnyną. Nuo apelsinų galų iki minkštimo nupjaukite žievelę. Aštriu mažu peiliu, rankose sukdami apelsiną, nupjaukite žievelę (pjaukite tokio storumo žievelę, kad kartu pašalintumėte ir baltą minkštą posluoksnį, truputį..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų ir krevečių salotos

Agurką, perpjaukite pusiau ir šaukšteliu pašalinkite sėklas. Supjaustykite plonais griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite 5 minutėms. Agurkus atsargiai nuspauskite. Krevetes sudėkite į verdančio pasūdyto vandens prikaistuvį ir pavirinkite 2 minutes arba tol, kol krevetės bus ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

Duonos ir sviesto pudingas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Vidutinio didumo lėkštą karščiui atsparų indą ištepkite riebalais. Riekeles aptepkite sviestu ir išilgai perpjaukite pusiau. Paskui sluoksniais sudėkite į indą. Kiekvieną sluoksnį apibarstykite džiovintais vaisiais, cukrumi ir prieskoniais. Ki..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais

Nuvalytas žuvis pasūdyti, apšlakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iš abiejų pusių apkepinti. Pamuštus grybus supjaustyti gabalėliais, svogūnus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Į dubenį dėti vieną sluoksnį kept..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kroketai

Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyragėlius, apvolioti juos džiūvėsiais ir iškepinti fritiūrinėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Omarų ir avokadų salotos

Avokadą nulupti, perpjauti pusiau ir išimti kauliukus. Minkštimą supjaustyti razinos didumo kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis. Mangą taip pat nulupti, išimti kauliuką, supjaustyti kubeliais. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti jį su avokada ir mangu, įdėti razin..

Recepto vertinimas: 0

"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai

Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite sviestą ir maišykite iki tolygios, žvilgančios masės. Nukelkite nuo ugnies. Ištirpinkite karčiai saldų šokoladą prikaistuvyje..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES SRIUBA SU KARIU

Pastatome virti ryzius pasudytame vandenyje ir kol jie verda (15-20 min.) paruosiame sultini. Po to plonais ziedeliais supjaustome pora. Zuvies file supjaustome nemazais kubeliais ir apkepiname aliejuje, pasudome, papipiriname ir idedame kario prieskoniu. I kepinama zuvi sudedame supjaustytus porus ..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTA ALAUS SRIUBA SU RYŽIAIS

Morkas nuskusti, nuplauti, supjaustyti. Alu sumaisyti su vandeniu ir jame isvirti morkas. Po to morkas isgriebti ir pertrinti per sieteli. Tame nuovire, kur vire morkos isvirti ryzius. Kai ryziai isvirs sudeti trintas morkas, ismaisyti, ideti sviesto ir apibarstyti cukrumi...

Recepto vertinimas: 0

INDIŠKA SRIUBA SU AVIENA

Susmulkinta svoguna pakepinti riebaluose. Ideti ciberzoles ir ant silpnos ugnies dar 3 minutes kepti. Mesa supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, zalumynus susmulkinti ir pakepinti keptuveje kartu su mesa. Viska kas paruosta sudeti i troskinimo inda, pasudyti ir ideti lauro lapa. Troskinti ant si..

Recepto vertinimas: 0

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

Vista supjaustyti vidutinio didumo gabaleliais, pasudyti ir pakepinti riebaluose, kol igaus auksini atspalvi. Tada perdeti i puoda, ipilti nedideli kieki vandens ir troskinti ant silpnos ugnies, kol mesa suminkstes. I kita puoda ipilti 2 stiklines vandens, suberti cukru, uzvirinti. I verdanti sirupa..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: didumo