6 rezultatų ieškant "peleruno"

Smagurių salotos

Smagurių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g keptos jūrų žuvies, apelsinas, obuolys. Padažui: 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas majonezo, svogūno laiškų, krapų, šaukštas citrinos sulčių, šaukštelis džiovinto pelerūno, druskos, pipirų, kario. Gaminimas: Žuvį supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Spalvingos daržo salotos

Spalvingos daržo salotosIngridientai:8 porcijos 1 lapinės cikorijos galvutė (apie 150 g), 2 cikorijos galvutės 9api 150 g), 1 nedidelė garbanotųjų salotų galvutė (apie 300 g), 125 g sultenių, 125 g gražgarščių, 5-7 šakelės šviežio baziliko, 5-7 šakelės šviežio pelerūno, 1 nedi..

Recepto vertinimas: 0

Actas su prieskoniniais žalumynais salotoms

Actas su prieskoniniais žalumynais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio rozmarino arba čiobrelio, arba bet kokio kito prieskoninių žalumynų derinio, 750 ml baltojo vyno acto Gaminimas Prieskoninius žalumynus sudėkite a..

Recepto vertinimas: 0

Aliejus su priekoniniais augalais salotoms

Aliejus su priekoniniais augalais salotomsIngridientai:Išeiga-750 ml aliejaus 1 ryšelis šviežio pelerūno arba baziliko, arba 5-7 šakelės šviežio razmarino arba čiobrelio, 750 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus.Gaminimas Sudėkite prieskoninius augalus ant pjaustymo lentelės ir pako..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų ir moliuskų salotos

Makaronų ir moliuskų salotosIngridientai:4-6 porcijos 1 kg moliuskų, 4 askaloniniai česnakai, 175 ml sauso baltojo vyno, Pipirų acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 250 g figūrinių makaronų, 3 jauni svogūnai, pipirai.Gaminimas Prieš virdami kruopščiai paruoškite ir išvalykite mo..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų salotos su jūrų šukutėmis

Makaronų salotos su jūrų šukutėmisIngridientai:4-6 porcijos 3 skiltelės česnako, 2 askaloniniai česnakai, po 1 ryšelį šviežių laiškinių česnakų, pelerūno ir petražolių, 1 citrina, 125 ml alyvuogių aliejaus, 45 ml grietinėlės, 500 g jūros šukučių, 250 g makaronų su špinat..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: peleruno