12 rezultatų ieškant "briuselio"

Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauname, nupjauname kotelius.Bulves nuskutame, supjaustome briuselio kopūstų gūželių dydžio gabaliukais.Pusę sviesto išlydome didelėje keptuvėje, sudedame bulves, kopūstus ir kepame 15 min., nuolat maišydamos.Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome.Faršą, varš..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė su žalumynais

Mesą supjaustyti, pavolioti miltuose, žalumynuose, prieskoniuose ir sudėti į prikaistuvį su aliejumi. Pakepinti. Mėsai aprudus, ją išimti. Sultinį užpilti vandeniu ir palaikyti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti svogūną ir 10 minučių kepinti. Paskui sudėti mėsą, supilti sultinį ir nu..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su daržovėmis

Lazaniją pavirkite 5 minutes (įpylę slakelį aliejaus), isimkite is vandens. Žirnelius nuplikykite karstu vandeniu. Pomidorus supjaustykite, briuselio kopūstus pakepinkite su pomidorais, pabarstykite prieskoniais. Pievagrybius pakepinkite. Istirpdytą sviestą sumaisykite su miltais ir užpylę..

Recepto vertinimas: 5

Suflė iš briuselio kopūstų

Briuselio kopūstus ir bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti, pridėti kiaušinių trynius ir sviestą. Įberti druskos, pipirų ir supilti iki putų išplaktus baltymus. Košę įdėti į skardą, apibarstyti sūriu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 25 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų sriuba

Briuselio kopūstus 25 minutes virti pasūdytame vandenyje. Po to puode ištirpinti sviestą ir apkepinti jame iš vandens ištrauktus kopūstus, apibarstyti juos miltais ir užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu. Pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir virti dar apie valandą. Išvirusius kopūst..

Recepto vertinimas: 1

Kalakutienos sriuba

Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g. sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius ..

Recepto vertinimas: 0

Užkandėlė su briuselio kopūstais (Ramintos)

Juostelėmis supjaustykite rūkytą šoninę, ją pakepinkite aliejuje. Išimame iš pomidorų sėklas, juos supjaustome kubeliais ir kepame kartu su šonine. Taip pat pridedame briuselio kopūstų. Ant viršaus užbarstome smulkintų krapų ir pridedame prieskonių, pakepame kol parus. ..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos ir gerai išmaišyti. Iš mėsos faršo padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10-15 min. Sriubą išpilstyti į lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauti ir nuvalyti. Užvirti vandenį ir pasūdyti šaukšteliu druskos. Suberti kopūstus, uždengti ir ant mažos ugnies virti 10-15 min. Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais. Kopūstus nukošti ir nuvarvinti. Kopūstus sudėti į kepimo formą. Ant jų išdėlioti pusę..

Recepto vertinimas: 0

Briuselio kopūstų salotos

Briuselio kopūstus išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsiname. Stambiai supjaustome morką ir obuolį. Juos kartu su smulkintais kopūstais sumaišome su grietine ir majonezu, pagardiname druska, pipirais ir muskato riešutu. Viršų pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ar porais. ..

Recepto vertinimas: 4

Briuselio kopūstų salotos

Briuselio kopustus isverdame pasudytame vandenyje. Atvesiname. Stambiai supjaustome morka ir obuoli, sumaisome su grietine ir majonezu, paskaniname druska, pipirais, muskatais. Virsu pabarstome susmulkintais svogunu laiskais ar porais...

Recepto vertinimas: 1

Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu

Strutiena itriname susmulkintais svogunais, petrazolemis ir kadagiais. Laikome 3-4 vai. Tada ipilame vyna ir marinuojame per nakti. Marinuota mesa kepame ikaitintame aliejaus ir sviesto misinyje is abieju pusiu po 3-4 min. Tada mesa isimame ir laikome siltai. I keptuve supilame likusi marinata, nuve..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: briuselio