Briuselio kopūstų salotos

Ingridientai:
300 g briuselio kopūstų;
1 obuolys;
1 nedidelė morka;
Svogūnų laiškų ar porų;
2 valg. š. grietinės;
2 valg. š. majonezo;
Druskos;
Pipirų;
Malto muskato riešuto.
Gaminimas
Briuselio kopūstus išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsiname. Stambiai supjaustome morką ir obuolį. Juos kartu su smulkintais kopūstais sumaišome su grietine ir majonezu, pagardiname druska, pipirais ir muskato riešutu. Viršų pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ar porais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!