4 rezultatų ieškant "ausys"

Šventinis vyniotinis

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min.Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais.Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržove..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvautojos užkandis

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome..

Recepto vertinimas: 5

Šventinis vyniotinis (Ramunės)

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min. Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais. Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves. &..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su kiaulės ausimis

Kiaulės ausis gerai išvalome ir nuplauname. Į puodą įpilame 2 l šalto vandens ir įmetame lauro lapų. Sudedame kiaulės ausis ir verdame vis nugraibydami putas. Išvirusias ausis išgriebiame (skysčio neišpilame!) ir supjaustome šiaudeliais, vėl sudedama atgal į sultinį. Suberiame sta..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: ausys