9 rezultatų ieškant "aromatas"

Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais

Grybai susmulkinami, patroškinami svieste, įdedama miltų, pamaišoma, vėliau sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos apkepas

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pagardinti druska, pipirais, prieskoniais. Gerai išmaišyti. Dėti į kepimo formos dugną ir lygiai paskleisti. Ant viršaus sluoksniais dėti smulkiai supjaustytus svogūnus, plonomis riekelėmis supjaustytus česnakus, stambiai sutarkuotus obuolius, s..

Recepto vertinimas: 5

Čiobrelių arbata

Arbatinukas pakaitinamas, sudedami čiobreliai, užplikoma verdančiu vandeniu ir 8—10 min pastatoma karštoje vietoje, kad pritrauktų. Arbata perkošiama ir pasaldinama medumi ar cukrumi. Tačiau geriau čiobrelių skonis ir aromatas jaučiamas, jei medus ar cukrus paduodami atskirame indelyje..

Recepto vertinimas: 3

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Padažo produktai sumaišomi ir šiek tiek pakaitinami ant vidutinė ugnies. Ryžių makaronai 5 min. pamirkomi šaltame vandenyje. Didelėje aukštoje keptuvėje įkaitinamas aliejus. Sudedami šalotinis svogūnas ir šiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. Įpila..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžų aromatas

Nedidelį puodelį kavos pasaldinti cukrumi, sumaišyti su 3 arb. š. tamsaus romo ir 1 arbatiniu šaukšteliu vanilės esencijos. Užpilti pašildyto pieno su puta ir pabarstyti kakava. ..

Recepto vertinimas: 0

ISPANŲ PADAŽAS (MADEROS)

Sviesta islydome, jame pakepiname miltus iki tamsiai auksines spalvos, nuolat maisydamos, kad nesusidarytu gumuleliu. Vyno ipilame pries nukeldamos nuo ugnies, kad neisynyktu aromatas. Padaza patiekiame su liezuviu, tamsios mesos patiekalais...

Recepto vertinimas: 0

LAZDYNŲ RIEŠUTŲ CHALVA

Riesutus pakepiname sausoje keptuveje, kol paskils malonus aromatas ir atsoks odele. Odele pasaliname, riesutus atvesiname, dziovintus vaisius nuplauname ir kartu su riesutais, ideje prieskoniu, sumalame mesmale.Citrina puse minutes palaikome verdanciame vandenyje, nutarkuojame virsutine odele, issp..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aromatas