25 rezultatų ieškant "arbata"

Pieniška arbata

Pieniška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.4 šaukšteliai arbatžolių, 2.1 l pieno, cukraus. Gaminimas: Arbatžolės užplikomos verdančiu pienu, palaikoma 5 minutes ir nukošus paskaninama cukrumi. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Riestainiukai

Riestainiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai, 2.2 šaukštai grietinės, 3.200 g varškės, 4.0,5 šaukštelio sodos, 5.1,5 stiklinės miltų, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, 7.0,5 stiklinės aguonų, 8.300 g riebalų. Gaminimas: Sodą išmaišyti grietinėje ir supilti į varšk�..

Recepto vertinimas: 0

Vafliai su aguonomis

Vafliai su aguonomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai. 2.2 šaukštai grietinės, 3.1 šaukštas cukraus, 4.2 stiklinės pieno, 5.0,5 stiklinės aguonų, 6.50 g lašinių, 7.1,5 stiklinės miltų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas,..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai pyragiukai

Bulviniai pyragiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 bulvės, 2.200 g cukraus, 3.400 g miltų, 4.250 g lydyto sviesto, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, kvapiųjų lašų, 6.3 kiaušiniai. Gaminimas: Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti mi..

Recepto vertinimas: 0

Kepti duonos sumuštiniai

Kepti duonos sumuštiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 12 juodos duonos riekelių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2-3 skiltelės česnako. Gaminimas: Vieno centimetro storio duonos riekelės gali būti keturkampės, trikampės ir kitokios formos. Kiaušini..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų arbata

Apelsinų arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25 g apelsinų žievelių 10 g citrinų žievelių 2 šaukšteliai arbatžolių 0,5 l vandens Gaminimas: Apelsinų ir citrinų žieveles dėti į arbatinuką, suberti arbatžoles ir užpilti verdančiu vandeniu. Palankyti 5 – minutes ir patiekt..

Recepto vertinimas: 0

Žadinanti arbata

Žadinanti arbata Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 maltas muskato riešutas 1 šaukštelis cinamono 1 šaukštelis medaus citrinos sultys virintas vanduo Gaminimas: Į virintą vandenį seberti maltą muskato riešutą, cinamoną. Dėti medų, supilti citrinos sultis ir viską gerai išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Indiška arbata su pienu

Indiška arbata su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5 šaukštelio indiškos arbatos puodelis verdančio pieno. Gaminimas: Arbatžolės užpilamos verdančiu pienu ir laikoma 5 minutes. Po to patiekiama be jokių priedų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška arbata

Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininė arbata

Kiaušininė arbata Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaušinio baltymas, 2 tryniai, 60 g cukraus, pusės citrinos sultys, 0,5 l stiprios arbatos. Gaminimas: Baltymą trynius ir citrinos sultis išplakti iki stangrumo. Į jas supilti arbatą ir vėl plakti iki stangrumo. Po to išpilstyti į pašil..

Recepto vertinimas: 0

Kiniška arbata

Kiniška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštelis žaliosios arbatos 1 puodelis vandens. Gaminimas: Arbata supilama į pašildytą indą, užpilama verdančiu vandeniu ir po 3 minučių perpilama į kitą, porcelianinį indą, taip pat pašildytą. Geriama iš porcelianinių puodelių..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su "Ipekos" sirupu

Arbata su "Ipekos" sirupu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Karštas vanduo,arbata, ipekos vaisių sirupas. Gaminimas: Užplikykite norimą kiekį arbatos, ir vietoj cukraus įpilkite Ipekos natūralių uogų sirupo. Gaunasi gan įdomus gėrimas. Kviečiu visus pamėginti !!! ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbiero arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Imbiero šaknis      100 gMedus                   2 šaukštai Vanduo           &nb..

Recepto vertinimas: 3

Kmynų arbata

Kmynų arbataIngridientai:20g kmynų, 75 g cukraus, 4 stiklinės vandens.Gaminimas Kmynai užpilami karštu vandeniu ir 4—5 min pavirinami, kad pritrauktų. Kai jie nusėda ant puodo dugno, arbata pilstoma į puodukus ir pasaldinama. ..

Recepto vertinimas: 5

Čiobrelių arbata

Čiobrelių arbataIngridientai:1l vandens, žiupsnelis (apie 10 g) čiobrelių, 1 šaukštas medaus arba cukraus pagal skonį.Gaminimas Arbatinukas pakaitinamas, sudedami čiobreliai, užplikoma verdančiu vandeniu ir 8—10 min pastatoma karštoje vietoje, kad pritrauktų. Arbata perkošiam..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių arbata

Obuolių arbataIngridientai:1 stiklinė džiovintų obuolių, 4 stiklinės vandens, 50 g cukraus.Gaminimas Obuolių žievelės arba šiaudeliais supjaustyti jauni obuolių krituoliai sudžiovinami, užpilami verdančiu vandeniu ir 10—15 min paliekami, kad pritrauktų. Arbata nukošiama, sa..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis su arbata

Kokteilis su arbataIngridientai: 1. Sidras 100g 2. Citrinos griežinėlis 5g 3. Vyšnia 5g 4. Arbatžolių esencija 10g 5. Gabalinis cukrus 10g 6. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Cukraus gabalėlį padeginti iki rudumo ir įdėti į taurę. kartu su ledo gabaliuku ir vyšnia, supilti arbat�..

Recepto vertinimas: 0

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbataIngridientai:4 porcijoms: 500 ml vandens; 2 arb. š. juodųjų arbatžolių; 2 arb. š. džiovintų mėtų; 4 rutuliukai citrininių ar apelsininių ledų; 2 prinokę kiviai; 20 ml mėtų likerio.Gaminimas Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Arbata su vynuIngridientai:1 puodelis užplikytos juodosios arbatos, 75 g raudonojo desertinio vyno, 1 arb. š. vanilinio cukraus.Gaminimas Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbiero arbata Ingridientai:5-6 porcijoms: 1 gabalėlio šviežio imbiero, 1,5 citrinos, 5-6 šaukštelių juodosios arbatos, 1 gvazdikėlio, 5-6 ledo gabaliukų, ledinukų cukraus. Gaminimas Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonai..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška arbata (Jūratės)

Pieniška arbata (Jūratės)Ingridientai:1 šaukštelis arbatžolių (žaliosios ar juodosios arbatos), 1 stiklinė pieno, cukraus ar medaus pagal skonį.Gaminimas Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su džiovintais obuoliais

Arbata su džiovintais obuoliaisIngridientai:3 l vandens; 1 citrinos sultys; 2 valg. š. juodosios arbatos arbatžolių; 1 stiklinė medaus; 300 g džiovintų obuolių; 1 valg. š. cinamono.Gaminimas Užverdame vandenį ir puode juo užplikome arbatžoles. Suberiame cinamoną ir džiovintus obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAIS

NEKEPTAS TORTELIS SU ROMU IR MANDARINAISIngridientai:800 g riebios varškės500 g biskvitinių sausainiųstiklinė šviežiai užplikytos pasaldintos arbatosstiklinė grietinėlės100 g gliaudytų graikinių riešutų50 g razinųstiklin..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų arbata

Juodųjų serbentų arbataIngridientai:0,5 stiklinės juodųjų serbentų,1 arbatinis šaukštelis juodosios arbatos arbatžolių,cukraus,pieno,1 l verdančio vandens.GaminimasNuplautas uogas, arbatžoles ir 1 arbatinį šaukštelį..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: arbata