Vafliai su aguonomis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 kiaušiniai.
2.2 šaukštai grietinės,
3.1 šaukštas cukraus,
4.2 stiklinės pieno,
5.0,5 stiklinės aguonų,
6.50 g lašinių,
7.1,5 stiklinės miltų,
druskos.
Gaminimas:
Kiaušinius išplakti, supilti pieną, cukrų, grietinę, aguonas, miltus, kol tešla plakant lengvai kris nuo šaukšto. Įberti truputį druskos. Įkaitinti vaflinę keptuvę patepti sviestu. Kiekvienai širdelei tešlos pilti po šaukštą. Kepti ant lengvos ugnies apvartant. Kai apgels išimti ir sudėti ant medines lentutės. Į stalą paduoti karštus, nes tada jie būna gruzdūs, o šalti suglemba. Prie vaflių paduodamas saldus pienas, arbata, kava, obuolių košė, bruknių uogienė. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!