25 rezultatų ieškant "apvolioti"

Upėtakiai su petražolėmis

Žuvis nuplauti, nusausinti, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, pagardinti pipirais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti merlangus. Žuvys gražiai apskrus, jei aliejumi bus nuolat pašlakstomos. Į keptuvę įdėti du šaukštel..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti svieste. Tada pridėti supjaustyto svogūno, įpilti sultinio, įberti druskos, pipirų. Kiek vėliau įdėti supjaustytų vaisių, įpilti vyno ir troškinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apvolioti miltuose ir kepti svieste. Tada pridėti supjaustyto svogūno, įpilti sultinio, įberti druskos, pipirų. Kiek vėliau įdėti supjaustytų vaisių, įpilti vyno ir troškinti. Galiausiai pagardinti grietine. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su vermutu

Viščiuką sukapoti, apvolioti miltuose, apibarstyti druska, pipirais ir pakepinti svieste. Įpilti vermuto, sudėti svogūnus, žalumynus ir 30 minučių troškinti. Kiek vėliau įdėti krakmolo. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Paniruoti kepti grybai

Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato riešutu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje ir dar apvolioti džiūvėsėliais. Džiūvėsėlius plačiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol gry..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su sūrio padažu

Vištiena itrinti preikoniais ir apvolioti miltuose Keptuveje istirpinti svieta ir supilus alieju apkepti vistiena is abieju pusiu vistienos gabalelius sudeti i karsciui atsparu inda ir kepti 30min. 200 laipsniu karscio orkaiteje keptuveje islydom svieta suberiam miltus ir truputeli apkepinam pasku..

Recepto vertinimas: 3

Apkepta žuvis

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

1. Ištirpinkite puode sviestą. 2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. 3. Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, šviesų sirupą, įmuškite kiaušinį, suberkite didžiąją dalį miltų, suminkykite tešlą. 4. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržoves sumalti arba sugrūsti grūstuve, pagardinti prieskoniais, įmušti kiaušinį viską permaišyti. Tada berti manų kruopas. Jeigu norima minkštesnių kepsnelių, tai berti pusę stiklinės. Kuo daugiau manų kruopų tuo kepsneliai tvirtesni ir kietesni (ir mažiau sveiki)...

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir..

Recepto vertinimas: 5

Elnienos ragu su raudonuoju vynu

Mėsa supjaustyti trijų centimetrų storio kubeliais, pabarstyti druska bei pipirais ir apvolioti miltuose. Gerai įkaitintame aliejuje pačirškinti mėsos gabaliukus, kol paruduos. Kartu su mėsa labai trumpai pakepinti svogūnus. Supilti raudonajį vyną ir suberti prieskonius. Ragu troškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su spanguolių padažu

Į negilų dubenį suberti miltus, pipirus ir šiame mišinyje apvolioti muštinį. Keptuvėje pakaitinti aliejų, įdėti muštinį ir kepti, kol abi pusės paruduos, tada išimti ir uždengti, kad neatvėstų. Keptuvėje ištirpinti sviestą, supilti miltus, obuolių sultis, suberti cukrų, spang..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su lašiniais

Žuvį nuplauti, nusausinti popieriniu rankšluoščiu ir apvolioti miltuose. Nukratyti miltų perteklių nuo žuvies gabalėlių ir sudėti juo vieną šalia kito. Lašinius supjaustyti mažais kubeliais ir pačirškinti keptuvėje, kol jie virs spirgučiais. Spirgučius išimti, o keptuvėje žuv..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su bulvėmis ir grybais

Menkės filė supjaustyti gabalais, apibarstyti druska, apšlakstyti rūgščiomis sultimis ir palaikyti šaltai. Tada žuvies gabalus apvolioti miltais ir iš abiejų pusių kepti aliejuje, kol apsitrauks rausva plutele. Ugniai atsparią formą arba keptuvę patepti aliejumi, ant dugno sudėti pja..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybais

Plekšnes nuvalyti, išimti vidurius, nupjauti galvą ir pelekus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. Iškepusias žuvis sudėti į pašildytą ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su sūriu

Vištieną nuplauti, supjaustyti gabalais. Miltus išmaišyti su druska ir pipirais. Vištieną apvolioti miltuose ir kiaušinyje (plaktame su 2 šaukštais vandens ir sūriu). Kepti orkaitėje 30min. (iš pradžių karštoje, vėliau vėsesnėje). Patiekti su keptomis bulvėmis ir žaliomis salot..

Recepto vertinimas: 0

Karbonadas su vynu

Nuluptus svogūnus ir obuolius supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Baigiant kepti, įberti pipirų, druskos. Karbonadą supjaustyti, išmušti, užberti druskos, apvolioti miltuose ir kepti, kol pagels. Mėsą sudėti į troškintuvą su svogūnais ir obuoliais, užpilti vynu ir tro..

Recepto vertinimas: 4

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštint..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

VERŠELIO INKSTAI SU KONJAKU

Inkstus perpjauti pusiau ir, ispjauscius kraujagysles, per nakti mirkyti piene. Tada supjaustyti griezineliais, apvolioti miltais ir truputi apkepinti ikaitintuose riebaluose. Pasudyti, prideti pipiru, uzpilti grietinele ir troskinti.Pries duodant i stala, ipilti konjako. Patiekti su biria ryziu kos..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI AGUROČIAI, PATISONAI, MOLIŪGAI

Darzoves supjaustyti 1 cm storio griezineliais, apbarstyti druska ir keleta minuciu palaikyti. Kiausinius isplakti. Kiekviena griezineli suvilgyti kiausinyje, apvolioti dziuveseliais ir kepti is abieju pusiu gerai ikaitintuose riebaluose iki rusvos spalvos.Patiekti prie vistienos, triusienos ir vers..

Recepto vertinimas: 0

TRIUFELIAI II

Viska permalti per mesmale, siek tiek vafliu palikti apvoliojimui. Is gautos mases spausti norimo dydzio ir formos triufelius, apvolioti maltuose vafliuose. (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS SU BRAŠKĖMIS

Zuvis apslakstyti apelsinu sultimis ir palikti pastoveti apie 20 min. Braskes nuplauti ir nuvarvinti. 300 g uogu sutrinti, sudeti cukraus pudra, apelsino zievele, muskato riesuti ir ziupsneli druskos. Sudeti i karsciui atsparu inda, kurio dugnas ir sieneles pries tai buvo isteptos 1 saukstu sviesto...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apvolioti