25 rezultatų ieškant "apvirti"

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštintame va..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, svogūnus apvirti. Mėsą, svogūnus ir pomidorus pakaitomis suverti ant iešmo. Aliejų sumaišyti su prieskoniais ir mišiniu aptepti mėsą. Tada kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintos šparaginės pupelės

Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje, išgriebti ir supjaustyti. Morkas ir svogūnus pakepinti su aliejumi. Į troškinimui skirtą indą dėti pupeles, morkas su svogūnais, pomidorų padažą ir prieskonius. Troškinti 15-20 min. Tinka valgyti karštą ir šaltą. ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti žiediniai kopūstai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti pavirintą medų (atvėsusį), suberti prieskonius, supilti lydytą sviestą, grietinę, išplaktą su soda, suberti sijotus miltus ir maišyti. Tuomet dėti išplaktus baltymus. Supilti tešlą į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo ork..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su Savojos kopūstu

Savojos kopūsto lapus (viršutinius, kurie gražesni) reikia apvirti pasūdytame vandenyje dideliame puode. Atskirai išvirti ryžius. Paprikas ir cukiniją supjaustyti šiaudeliais, o svogūną - smulkiai. Daržoves apkepinti įkaitintame aliejuje, sumaišyti su ryžiais ir pagard..

Recepto vertinimas: 2

Balandėliai su varške

Į išvirtą birią ryžių košę sudėti trintą varškę, jmušti kiaušinį, įberti druskos ir cukraus. Supilti grietinę ir išmaišyti. Kopūsto gūžę apvirti pasūdytame vandenyje. Ant kiekvieno kopūsto lapo uždėti paruošto įdaro, suvynioti, pavolioti miltuose ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su bulvių įdaru

Kopūstų lapus apvirti. Išvirtas bulves sugrūsti, šoninę ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti nusunktą morkų tarkį, pagardinti prieskoniais, pasūdyti. Viską gerai išmaišyti, dėti ant kopūsto lapo, formuoti balandėlius ir 25-30 minučių troškinti vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies užkepėlė

Žuvį supjaustyti gabalėliais. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Ryžius apvirti. Porus supjaustyti žiedeliais . Sūrį sutarkuoti. Žuvį pabarstyti žuvies prieskoniais. Kepimo indą sutepti alyvų aliejumi ir pabarstyti trupiniais. Dėti sluoksniais: morkos, žuvis , porai , ryži..

Recepto vertinimas: 4

Apkeptos sparaginės pupelės

Verdant sumaišykite kiaušinių trynius su baltymais, įberkite druskos, pipirų ir 30g. sviesto. Ungurį supjaustykite gabaliukais. Nuo kiekvieno nulupkite odą ir išimkite stuburinę ašaką. Duoną aptepkite sviestu, ungurio gabaliuku uždenkite dalį duonos riekelės, o ant kitos dalies užd..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų kepsneliai

Viščiukus nuvalyti, išdarinėti, išplauti ir nusausinti. Tada perpjauti į 4 dalis, išimti kaulus. Sparnelių ir šlaunelių kauliukus palikti. Mažus viščiukus pjauti į dvi dalis. Viščiukų kepenėles, skilvelius, inkstelius ir širdeles apvirti, sukapoti ir paspirginti svieste. Pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų kotletai

Kopūstą sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį, apvirti, nusunkti. Praaušinti, įmušti kiaušinį, įberti brinkintų manų, miltų, druskos, pipirų. Viską gerai išmaišyti. Su šaukštu dėti į keptuvę. Valgyti galima su grietine ar kitokiu padažu...

Recepto vertinimas: 4

Kepti obuoliai su baltymais

Obuolius, išėmus sėklalizdžius, apvirti cukraus sirupe ir jame atšaldyti. Išėmus įdaryti kapotais riešutais, sumaišytais su medumi. Viršų apdėlioti kiaušinių išplaktais baltymais ir kepti orkaitėje...

Recepto vertinimas: 0

Varške įdarytos bulvės

Bulves su lupenomis apvirti pasūdytame vandenyje, nulupti, isskobti vidų. Varskę, piene ismirkytą pyragą, kiausinius, druską ir pipirus sumaisyti, gauta mase įdaryti bulves, apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje, kol apskrus. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir cukinijos apkepas

Bulves supjaustyti griežinėliais, apvirti, nusunkti, pabarstyti pipirais. Cukiniją nulupti, supjaustyti griežinėliais. Kapotą česnaką sumaisyti su varskės sūriu. Į riebalais isteptą skardą dėti sluoksnį bulvių, ant jų - cukinijų, sūrį su česnaku ir t.t. Paskutinis sluoksnis - bu..

Recepto vertinimas: 5

"Musaka"

Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirm..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai ruoštos bulvės

Iš krakmolo, trynių ir pieno užmaišyti tešlą (kaip lietiniams). Išmaišyti su plaktais baltymais. Nuskustas, nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 5 min. apvirti vandenyje, nusunkti. Bulvių griežinėlius pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintuose riebaluose. Patiekiamos su daržov..

Recepto vertinimas: 0

Užkepti žiediniai kopūstai

Žiedinius kopūstus susmulkinti, apvirti sūditame vandenyje 5-7 min. Nukošti, išberti į kepimo indą. Pabarstyti prieskoniais pagal skonį, įdėti kelis nedidelius gabalėlius sviesto, užpilti grietinėle, kad semtų 1/3 kopūstų ir gausiai pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje tol,..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Grybus supjaustyti ir apvirti. Supjaustytą svogūną ir grybus pakepinti keptuvėje su sviestu. Grybus paskaninti pipirais, cukrumi, pasūdyti ir supylus sultinį troškinti apie 40 minučių. Baigiant troškinti įdėti grietinės. Kopūstus apvirti pasaldintame, pasūdytame ir parūgštint..

Recepto vertinimas: 0

Žaliosios salotos (Jūratės)

Brokolį apvirti apie 5 min, perlieti šaltu vandeniu ir padalinti į smulkesnius žiedynus. Agurką ir papriką supjaustyti kubeliais. Susmulkinti svogūnų laiškus ir porą. Viską sumaišyti su majonezo ir natūr. jogurto padažu. ..

Recepto vertinimas: 2

Pyragaitis " Persikas"

Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjausto..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių sriuba

Porus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti svieste. Į verdantį mėsos sultinį sudėti kvadratėliais supjaustytas bulves, griežinėliais supjaustytą morką ir juos apvirti. Tuomet sudėti brokolius, kvadratėliais supjaustytą salierą ir apkepintus porus. Baigiant virti sudėti nuluptus ..

Recepto vertinimas: 0

BULVIŲ SRIUBA SU ČESNAKU IR SKREBUČIAIS

Bulves supjaustyti griezineliais ir apvirti pasudytame vandenyje, istrinti pro sieteli ir praskiesti nuoviru. Sudeti grusta cesnaka ir uzvirinti. Supilti pieno ir trynio plakini su zalumynais. I lekstes padeti padziovintos duonos ir uzpilti paruosta sriuba...

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ SRIUBA SU SKREBUČIAIS

Pomidorus nuplikyti verdanciu vandeniu, nulupti odele, supjaustyti ir apvirti sultinyje. Kitas darzoves supjaustyti ir siek tiek apkepinti, sudeti i sultini, isvirti ir sudeti prieskonius. Duona supjaustyti kubeliais ar nedideliais gabaleliais, padziovinti ir tiekti prie sriubos...

Recepto vertinimas: 0

KALAKUTO KRŪTINĖLĖ SU MEDUMI

Druska itrinta mesa kepti orkaiteje (is pradziu 200C, po 15 min.-160C temperaturoje) daznai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikelius sugrusti, sumaisyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iskepusia mesa supjaustyti ir sudeti i lekste. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apvirti