Balandėliai su bulvių įdaru

Ingridientai:

Kopūsto gūžė,
400 g bulvių,
150 g karštai rūkytos šoninės,
2 kiaušinių tryniai,
2 šaukštai smulkiai tarkuotų morkų,
šaukštas sviesto,
3 šaukštai aliejaus,
druskos,
bulvių prieskonių.

Gaminimas:

Kopūstų lapus apvirti. Išvirtas bulves sugrūsti, šoninę ir svogūną smulkiai supjaustyti, sudėti nusunktą morkų tarkį, pagardinti prieskoniais, pasūdyti. Viską gerai išmaišyti, dėti ant kopūsto lapo, formuoti balandėlius ir 25-30 minučių troškinti vandenyje, kuriame buvo plikomi kopūsto lapai.

Tiekti su mėgstamu - pomidorų, grietinės ar kitokiu - padažu

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!