Troškintos šparaginės pupelės


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

2 didelės morkos
4 svogūnai
0,5 stiklinės aliejaus
500 g šparaginių pupelių
3-4 šaukštų neaštraus pomidorų padažo
druskos, pipirų ir „Vegetos“ prieskonių

Gaminimas:

Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje, išgriebti ir supjaustyti. Morkas ir svogūnus pakepinti su aliejumi. Į troškinimui skirtą indą dėti pupeles, morkas su svogūnais, pomidorų padažą ir prieskonius. Troškinti 15-20 min. Tinka valgyti karštą ir šaltą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!