8 rezultatų ieškant "apelsininis"

Apelsininis kremas

Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vanilininiu cukrumi. Užvirinti 1/4 grietinėlės ir maža srovele (karšta) maišant pilti į trynius. Plakti, kol masė pradės tištėti. Želatina išbrinkyti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę išplakti ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis pieno kokteilis

Nulupti apelsiną, supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su pienu ir medumi. Įpilti greipfrutų sultis. Plakti mikseriu su grūstais ledais 1 minutę. Prieš geriant perkošti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 4

Kokteilis "Apelsininis vynas"

Sudedame apelsinus supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigtukas vaisiams bei uogoms. Pateikiamas didelio pločio taurėse ir geriamas per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Apelsininis varškės apkepas (Jūratės) (foto)

Varškę pertrinti per sietelį. Apelsinus nulupti, kad neliktų baltos žievės, atskirti kiekvieną skiltelę ir supjaustyti. Išplakti iki standumo kiaušinio baltymus su cukrumi, atskirai išplakti trynius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais,vaniliniu cukrumi, įmaišyti į pertrintą var..

Recepto vertinimas: 2

Apelsininis keksas (Ramunės)

Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo. Sukant sudėti po vieną visus kiaušinius ir trynius.Miltus persijoti kartu su krakmolu ir kepimo milteliais.Į išsuktą kiaušinių masę sudėti nutarkuotas citrinos ir apelsinų žieveles, įberti truputį druskos ir supilti 2 šaukštus apelsinų sul..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis kremas

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vaniliniu cukrumi. Užvirinti ¼ grietinėlės ir maža srovele maišant supilti į trynių masę. Plakti, kol masė pradės tirštėti. Želatiną išbrinkinti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę..

Recepto vertinimas: 0

APELSININIS KREMAS

Trynius atskirti nuo baltymu. Trynius istrinti su dviem saukstais cukraus pudros ir vanilininiu cukrumi. Uzvirinti 1/4 grietineles ir maza srovele (karsta) maisant pilti i trynius. Plakti, kol mase prades tisteti. Zelatina isbrinkyti ir istirpinti. Likusia grietinele isplakti ir supilti zelatina(ne ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: apelsininis