7 rezultatų ieškant "atskiesta"

Žuvies salotos su ryžiais

Iš virtos žuvies išrinkite kaulus. Filė susmulkinkite gabaliukais. Išvirusius ryžius perpilkite šaltu vandeniu. Majonezą, atskiestą pomidorų pastą, sumaišykite su ryžiais ir žuvim. Salotas apibarstykite supjaustytais petražolių lapeliais, aplink apdėkite citrinos griežinėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti m..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai su atskiesta varške

Nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite bulves ir svogūnus. Įdėkite miltus, kiausinius ir druską. Nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite česnakus. Pusę česnakų sudėkite į bulvių j misinį. Atskiestą varskę paskaninkite druska ir pipirais. Likusius česnakus sudėkite į varskę,..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su varškės įdaru ir špinatais

Puode pakaitinkite aliejų. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Saldytus spinatus sudėkite į puodą su svogūnais, įpilkite truputį vandens ir pavirkite apie 15 minučių. Įberkite druskos, pipirų ir truputį tarkuoto muskato. Kepamąjį indą istepkite sviestu..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su citrinine melisa

Puode užvirinkite sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir maisydami virkite 8--10 minučių. Makaronus nukoskite, perplaukite saltu tekančiu vandeniu ir palikite nuvarvėti. Puode pakaitinkite grietinę ir maisydami po saukstą dėkite atskiestą varskę. Smarkiai maisydami supilkite citrinų sult..

Recepto vertinimas: 5

Paprasti žirniniai blynai

Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma tešla, gerai išplakama, kad nebūtų sausų miltų ar gumulų, ir įkaitintuose riebaluose kepami blyneliai. Kai kurios šeimininkės vartoja vandenį, pusiau atskiestą su rūgusiu pienu, miltus sumaišo su 1/2 šaukštelio sodos. Tada blyneliai esti..

Recepto vertinimas: 0

Aviena provonsališkai

Avieną išmušti kapokle. Paruošti įdarą: kiaulieną sumalti mėsamale, suberti susmulkintas petražoles, įpilti konjaką, druską ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišyti, uždėti ant išskleistos mėsos, suvynioti ir keliose vietose perrišti siūlu. Puode smarkiai įkaitinti aliejų..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: atskiesta