7 rezultatų ieškant "antaniniai"

Obuolių pyragas su medumi

Obuolius perpjauti į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Į ištirpintą sviestą sudėti skystą medų, cukrų, kiaušinius, viską krupščiai išmaišyti. Supilti miltus su gesinta soda, užmaišyti tešlą. Suberti obuolius ir iškrėsti į išteptą sviestu formą..

Recepto vertinimas: 3

Varškės apkepas su obuoliais

Kiaušinių trynius nuo baltymų atskirti. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti. Sudėti į masę varškę ir grietinę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės, tada suberti manų kruopas ir miltus ir toliau maišyti. Obuolius nulupti, išimti sėklides ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Obuolinis kremas

Obuoliai suvirinami ir pertrinami per sietelį. Baltymai suplakami su 0,5 stiklinės cukraus ir sumaišomi su obuoliais. Grietinėlė suplakama su likusiu cukrumi ir sumaišoma su obuolių tyre. Tada įdedama ištirpinta želatina ir viskas sustingdoma. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais

Veršienos kumpis ar kumpio gabalas palaikomas šaltame marinate ar rūgusiame piene 2—3 val. Išimtas nusausinamas, įtrinamas druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir kepamas orkaitėje pridėjus susmulkintų prieskoninių daržovių, truputį sviesto ar riebalų ir įpylus šiek t..

Recepto vertinimas: 2

Keptų obuolių kremas

Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuolių tyre, išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais. Išmaišius kremas sukrečiamas į vandeniu pavilgytą skardinę gražią formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant forma mi..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karšis su krienais ir obuoliais

Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, atsargiai perkeliamas iš puodo į pašildytą pusdubenį apdedamas tarkuotais krienais, sumaišytais lygiomis dalimis su stambiai sutarkuotais obuoliais, paskanintais rūgštimi ir cukrumi. Patiekia..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su silke

Agurkus, obuolius, kiaušinius supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną- susmulkinti. Silkę išmirkyti, nulupti, išimti ašakas ir supjaustyti juostelėmis. Pupeles sumaišyti su paruoštais produktais, užpilti majonezu, jei reikia- įdėti cukraus, druskos. Užbarstyti pjaustytų svogūn..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: antaniniai