Pupelių ir jūros gėrybių salotos

Ingridientai:
120 g bulvių, 120 g morkų,
160 g salierų, 120 g obuolių,
120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių),
40 g žaliųjų žirnelių,
l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės,
50 g raugintų agurkų,
2 kiaušiniai,
40 g alyvuogių,
60 g krabų arba krevečių,
kuokštelis salotų, raudonėlio,
petražolių arba koriandro,
200 g alyvuogių aliejaus,
maltų raudonųjų pipirų.
Gaminimas
Bulves, morkas, saliero šaknį išvirti atskirai ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Žalias pupelių ankštis ir žirnelius nuvalyti, supjaustyti rombais ir virti, šviežius obuolius ir raugintus agurkus supjaustyti kubeliais. Paruoštas daržoves sudėti į indą. Į tą patį indą sudėti dalį ančiuvio filė, įpilti alyvuogių aliejaus. Masę išmaišyti, išdėti kūgio forma į salotines ant salotų lapų. Apibarstyti raudonaisiais pipirais, raudonėliu, papuošti virto kiaušinio riekelėmis, alyvomis, krabais, obuoliais, ančiuviais, žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!