Žuvis su česnakais ir imbieru


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.2 gyvos žuvys,
druskos,
po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero,
2.3 šaukštus sojų padažo
3.3 šaukštai aliejaus,
4.3 šaukštai susmulkinto muskato riešuto,
5.0.5 citrinos sultys.
Gaminimas:
Žuvis nuvalyti, išdarinėti. Česnako laiškus susmulkinti. Žuvis sudėti į verdantį vandenį (kad būtų vos apsemtos), įberti druskos, įdėti dalį česnako laiškų, dalį imbiero bei muskato riešuto. Pavirti 10 minučių. Žuvį atsargiai išgriebti, nuvarvinti. Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti žuvį, ant viršaus uždėti likusias prieskonines daržoves, apipilti sojų padažu ir uždengus pakaitinti dar 3 minutes. Atsargiai išdėlioti į lėkštutes, kad žuvis nesubyrėtų. Apšlakstyti citrinos sultimis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!