ZUIKIENA

Ingridientai:
30 g zuikienos su kaulu,
1 svogūnas,
2 saldžiosios paprikos,
sojos padažo,
pipirų, druskos,
baltojo vyno,
2 šaukštai aliejaus,
5 skiltelės česnako,
1 morka,
100 g sultinio,
muskato riešuto.
Gaminimas
Paprikas ir svogūną susmulkiname smulkintuvu. Įpilame aliejaus, sojos padažo, įberiame pipirų, druskos. Įpilame baltojo vyno. Šiuo padažu užpilame mėsą ir marinuojame 2 valandas. Po 2 valandų apkepame iš abiejų pusių, sudedame į indą, suberiame česnakus, morkas ir užpilame marinatu ir sultiniu. Troškiname 30 minučių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!