Virti pyragėliai su aguonomis

Ingridientai:
50g mielių,
1 v.š. cukraus,
1 stikl. pieno,
trynys,
1 stikl. maltų aguonų sumaišytų su cukrumi,
saujelė razinų,
miltų tiek, kad tešla naliptų prie rankų,
aliejaus virti.
Gaminimas
Mieles ištrinti su cukrumi, įpilti 3-4 v.š. šilto pieno, leisti pakilti. Į dubenį suberti miltus, supilti mieles, likusį šiltą pieną, įmušti trynį ir išminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų. Tešlą palaikyti šiltai, kad pakiltų. Iškočioti, supjaustyti, įdėti įdaro (aguonos maišytos su cukrumi ir razinomis), gerai užspausti kraštus ir virti aliejuje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!