25 rezultatų ieškant "vaisi"

VIŠTIENA, TROŠKINTA SU VAISIAIS

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU AVOKADA

Duonos riekes lengvai paskrudinti aliejuje ant silpnos ugnies. Avokados vaisiu perpjauti pusiau, isimti kaula ir isskobti minkstima. Kad avokados vaisius nepajuoduotu, paslakstyti citrinos sultimis ir sutrinti. I avokados vaisiu sudeti smulkiai pjaustyta cesnaka, druska, pipirus ir majoneza. Viska g..

Recepto vertinimas: 0

DESERTAS "NEFRETETE"

Sviezius arba konservuotus vaisius supjaustyti ivairiomis formomis, pabarstyti dziovintais vaisiais ir uzpilti zele (ruosti pagal recepta, nurodyta ant pakelio). Jeigu konservuotu vaisiu yra daug, ruosiant zele, maziau pilti vandens. Palikti, kad sustingtu. Pries patiekiant, inda trumpam ikisti i ka..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ DESERTAS II

Abrikosus ir slyvas apslakstyti romo esencija ir palikti nakciai. Marcipanu mase bei cukraus pudra isminkyti, ilasinus romo esencijos ir suformuoti mazus ovalo formos "rutuliukus". Juos kiek aptepti kiausinio baltymu, ideti tarp dvieju abrikosu, sukisti i slyvas ir pavolioti cukruje...

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINĖ VARŠKĖ

Istrinti surelius ir sviesta. Paskui patrinti viska kartu. Kietus trynius pertrinti per sieteli ir vel patrinti. Sudeti razinas, supjaustytus vaisius, riesutus (ju labai smulkinti, kapoti nereikia) su visu dubeniu istatyti i karsta vandeni ir pamaisyti, kad varske susiltu. Tada sukresti ja i saltu v..

Recepto vertinimas: 0

DŽIOVINTŲ VAISIŲ KREMAS

Dziovinti vaisiai isbrinkinami, isverdami, sumalami ir istrinami pro sieteli. I tyre sudedamas cukrus, supilama isbrinkinta zelatina, viskas pakaitinama, bet neuzvirinama; atausinama. I mase supilama gerai suplakta grietinele, atsargiai ismaisoma, supiloma i forma ir atsaldoma...

Recepto vertinimas: 0

DUONOS PUDINGAS SU VAISIŲ TYRE

Tarkuota pyraga sumaisyti su vaisiu tyre ir tryniais, supilti grietine, cukru, plaktus baltymus. Viska gerai ismaisyti ir sudeti i sviestu istepta ir dziuvesiu trupiniais pabarstyta forma. Sutinti garuose apie valanda...

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ TORTAS

Is nurodytu produktu isminkyti tesla ir pusei valandos ideti i saldytuva. Atsaldyta tesla iskloti tortines sonus ir dugna, Kepti stipriai ikaitusioje orkaiteje (250 laipsniu). Sviesta istrinti su cukrumi, ideti trynius ir likusius kremo produktus, ismaisyti. Kremo prideti i atausinta pyraga, papuost..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU AGRASTAIS

Supjaustytus rabarbarus arba nuvalytus agrastus pavirti stiklineje vandens, suberti cukru. Kai suvirs, suberti zelatina arba zele. Maisyti, kol istirps. Miltus ismaisyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudeti minksta margarina, grietine ir gerai isminkyti. Iskocioti, padaryti skardos dydzio b..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ SALOTOS SU ŽELE

Zele istirpiname vandenyje ir, supyle i inda, atsaldome. Kai zele sustings, supjaustome ja kubeliais. Nuvalytus vaisius irgi supjaustome kubeliais, viska sumaisome ir sudedame i desertine vazele. Puosiame apelsino skiltele. (Agne)..

Recepto vertinimas: 0

SERBENTŲ MORSAS

Morsas - vienas is seniausiu Rusijos gerimu. Manoma, kad jis jau buvo geriamas praeito tukstantmecio pradzioje. Tai vienas is lengviausiai paruosiamu gaiviuju gerimu. Jis ruosiamas is uogu ar vaisiu sulciu, bei nuoviru, kuriame verda isspaudos. Siulau pabandyti padaryti pagal si recepta ir taip pat ..

Recepto vertinimas: 5

PUNŠAS SU VYNUOGIŲ SULTIMIS

I sirupa sudedami prieskoniai ir 10 min. kaitinama. Paskui iskosiama, supilamos visos sultys ir sildoma uzdengtame emaliuotame arba karsciui atspariame stikliniame inde iki 60-70 laipsniu temperaturos. Pries geriant galima isideti citrinos griezineli...

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ KOKTEILIS

Sumaisome degtine, likeri ir sultis. Sudedame ledus ir susmulkintus vaisius. Papuosiame citrinos ar karambolos riekele...

Recepto vertinimas: 0

Gėrimas ''Vasaros gaiva''

Sumaisome atsaldytas sultis, vermuta ir mineralini vandeni. Isspaudziame citrinusultis ir supilame i gerima. Gerima supilstome i asocius, sudedame ledo kubelius ir papuosiame vaisiu griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas III

ls teslai skirtu produktu uzminkome tesla. Ja 1 vai. laikome saltai. Tuomet iskociojame laksta ir iklojame i sviestu patepta bei miltais pabarstyta kepimo forma. Varske pertriname per tinkleli irsumaisome su citrusiniu vaisiu zievelemis, suplaktais bei su cukrumi sumaisytais kiausiniais. Paruostąa ..

Recepto vertinimas: 0

Putinų drebučiai

Po salnu surinktas arba saldytuve pasaldytas uogas 5 min. pakaitinti verdanciame vandenyje. Jei kaitinsite ilgiau, drebuciai nesusidarys! Tuomet perpilti i kita inda, uzpilti svariu vandeniu ir virti, kol suminkstes. Pertrinti per tinkleli, suberti cukru ir 45-50 min. pavirti.Drebucius supilstyti i ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų salotos su konservuotais vaisiais

Morkas nuplauname ir sutarkuojame. Medu sumaisome su 4 - 5 saukstais konservuotu vaisiu sirupo ir supilame i morkas. Sumaisome. Morkas sudedame i porcijinius indelius. Viduryje dedame konservuotu vaisiu kubelius, o krastus papuosiame kokosu drozlemis...

Recepto vertinimas: 0

Vaisių desertas IV

Vaisius susmulkiname, taip pat susmulkiname 2 sausainius ''vamzdelius''. Viska sudedame i desertine lekstute, aplaistome istirpintu sokoladu bei vaniliniu padazu...

Recepto vertinimas: 0

Vaisių pusryčiai

Perinkti dribsnius, uzpilti verdanciu vandeniu, uzdengti ir palikti nakciai. Supjaustyti vaisius kubeliais, sumaisyti su likusiais komponentais, leisti pries patiekiant pastoveti. Vaisiu derinys gali keistis pagal sezona ir skoni. (julija)..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių mišrainė prie vištienos

Bananus supjaustyti griezineliais, o persikus - kubeliais, sudeti riesutus ir viska sumaisyti su majonezu.SKANAUS! (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir daržovių salotos

Sumaisome alieju, cilrinu sukis, prieskonius ir uzpilame ant susmulkintu vaisiu ir darzoviu. Ismaisome, sudedame i salotines, uzberiame sutarkuoto fermentinio surio ir uzdedame supjaustytu kiausiniu gabaleliu (kiausini perpjauname i 4 skilteles, o jas dar per puse).Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Vaisiai su vaniliniu kremu

Krakmola ismaisykite su keliais saukstais salto pieno. Likusi piena uzvirkite, sudekite cukru, vanilini cukru, krakmola ir maisydami virkite, kol uzvirs. Siek tiek atvesinkite, imuskite tryni ir plakite ant garu, kol pasidarys kremas. Tada atsaldykite ir uzpilkite vaisiu ir uogas.skanaus:) (Migle)..

Recepto vertinimas: 0

Migdolais įdarytos figos

Kiekviena vaisiu supjaustyti i 4 dalis, bet neperpjaukite iki galo. Vaisiu dalis atsargiai iskeskite ir suformuokite gelyte. Dubenelyje sumaisykite susmulkintus migdolus, apelsinu sultis ir abrikosus. Mase padalykite pusiau. I figos viduriuka idekite truputi mases. Padazas:Jogurta sumaisykite su aus..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir daržovių salotos II

Sumaisome alieju, cilrinu sukis, prieskonius ir uzpilame ant susmulkintu vaisiu ir darzoviu. Ismaisome, sudedame i salotines, uzberiame sutarkuoto fermentinio surio ir uzdedame supjaustytu kiausiniu gabaleliu (kiausini perpjauname i 4 skilteles, o jas dar per puse).Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 4

Gaivios vaisių salotos

Konservuotus ir sviezius vaisius supjaustyti kubeliais. Ledus ir jogurta sudeti i plakikli ir plakti iki vientisos mases. Plakant ipilti vysniu sirupo. Gauta mase uzpilti vaisius. Galima papuosti spalvotomis kokoso drozlemis. ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: vaisi