Varškės pyragas III

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
2 kiaušiniai,
100 g cukraus,
350 g miltų,
sviesto ir miltų kepimo formai.

Varškės masei:
300 g varškės,
1 citrinos nutarkuota žievelė,
0,5 apelsino nutarkuotos žievelės,
4-5 kiaušiniai,
0,5 stiklinės cukraus.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
migdolų plokštelių,
braškių ir mėlynių
Gaminimas
lš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą. Ją 1 vai. laikome šaltai. Tuomet iškočiojame lakštą ir įklojame į sviestu pateptą bei miltais pabarstytą kepimo formą. Varškę pertriname per tinklelį ir
sumaišome su citrusinių vaisių žievelėmis, suplaktais bei su cukrumi sumaišytais kiaušiniais. Paruoštąą masęę sukreččiame ant teššlos. Kepame 200-220 C temperatūūros orkaįitėje 40-5ą0 min. Išškepusį pyragą pušošiame plakta pasaldinta grietinš9;le, uogomis ir migdolųų plokštelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!