Tirolietiški makaronai su kopūstais

Ingridientai:
1 baltagūžis kopūstas
2 svogūnai
75 g kiaulienos taukų
250 g makaronų
250 g rūkytos dešros
druskos
pipirų
Gaminimas

Kopūstą supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Metaliniame troškintuve ištirpinkite riebalus, sudėkite svogūnus ir kopūstus. Daržoves paskaninkite druska ir pipirais. Puodą uždenkite ir pamaišydami troškinkite daržoves 25 minutes, kol suminkštės. Puode užvirinkite 2 — 31 sūdyto vandens, sudėkite makaronus ir, retkarčiais pamaišydami, virkite 10 minučių. Makaronus nukoškite. Smulkiai supjaustykite dešrą be odelės. Išmaišykite kopūstus, makaronus ir dešrą. Puodą vėl uždėkite ant ugnies ir maišydami gerai pakaitinkite. Galite dar pridėti prieskonių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!