22 rezultatų ieškant "kiauliena su p"

Paršiukas su krienais

Išvalytą ir išplautą kiaulieną suvyniokite į pergamentinį popierių, užriškite virvute. Dėkite į didelį puodą, padardinkite druska, sudėkite prieskonines ar kitokias turimas daržoves ir virkite apie 1 valandą. Išvirę ataušinkite tame pačiame vandenyje, tada išimkite, kiaulieną..

Recepto vertinimas: 0

Spirginta kiauliena su agurkais

Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ir juose paspirginkite skiltelėmis supjaustytus svogūnus. Paskui į lašiniukus sudėkite 8-10 g dydžio gabaliukais supjaustytą kiaulieną ir kepkite maišydami, kol gražiai apkepa. Viską užpilkite raudonuoju arba pomidorų padažu.agurkus nulupk..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ryžiai su mėsa

Imkite pusę nurodyto sviesto ir pakepinkite daržoves, kol jos suminkštės. Tada sudėkite česnaką ir dar truputį pakepinkite. Išimkite iš keptuvės. Kepenėlės ir kiaulieną pakepinkite 2-3 minutes. Kepamą kiaulieną susmulkinkite šakute. SUdėkite daržoves ir kepkite 2-3 minutes. Suber..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Cukinija įdaryta malta kiauliena

Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai ysidetu malta kiauliena,kad nekristu),isimti seklas ir nuplauti. I malta kiauliena sudeti smulkiai pjaustytus svogunus,prieskonius ir viska ismaisyti. Kiek griezineliu,tiek atpjauti gabalu folijos.Ant folijos deti cukinijos ..

Recepto vertinimas: 4

Grybų troškinys su kiauliena

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūd..

Recepto vertinimas: 4

Kiauliena, troškinta su svogūnais

Kiauliena supjaustoma gabalais, apkepinama riebaluose, sudedami supjaustyti svogūnai, morkos, prieskoniai, užpilama trupučiu sultinio, pasūdoma. Viskas ištroškinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir troškintais svogūnais. Aukštaičiai šį patiekalą gamina pietums. ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta kiauliena

Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabalais, išmušama, pabarstoma prieskoniais ir druska. Ant gabaliuko mėsos dedamas įdaro šaukštelis, stipriai susukama, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir miltuose, kepama dideliame riebalų kiekyje. Įdarui: apvirintos kepenėlės sumaišomos su p..

Recepto vertinimas: 0

Gauruotkiunkė

Bulvės labai gerai nuplaunamos, išpjaunamos akutės ir neskustos supjaustomos skiltelėmis. Kiauliena ar lašiniai supjaustomi kubeliais, paspirginama. Į indą įpilama 1 stiklinė vandens, supilama spirginta kiauliena, sudedamos bulvės ir verdama ant mažos ugnies. Baigiant virti, sudedami du..

Recepto vertinimas: 0

Indoneziški šašlykai

Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Kiaulieną supjaustome 5 mm storio griežinėliais, paskui - plonomis juostelėmis. Dubenyje sumaišome 2 šaukštus sojų padažo, laimų sultis, imbierus, cukrų ir česnaką. Sudedame kiaulieną į marinatą ir sumaišome. Dubenį pri..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

Viščiukas su ryžiais

Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta ant iešmelių

Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Svogūnus ir česnakų skilteles nulupame, smulkiai supjaustome ir sudedame į negilų indą. Supilame aliejų, sojų padažą, citrinų sultis, susmulkintą kalendrą arba kmynus, maltus pipirus ir viską išmaišome. Į paruoštą mari..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina

Kiaulieną supjaustome 2 cm storio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol ji gražiai parunda. Išimame iš keptuvės ir laikome šiltai. Petražoles stambiai supjaustome. Į keptuvę įp..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Slyvas taip pat supjaustome. Obuolius perpjauname per pusę, išpjauname sėklalizdžius ir dalį minkštimo. Kiaulieną dedame į kepimo formą. Įpjauname per visą odelę (viršų ir šonus). Į įpjovas įdedame česnako. Ant viršaus užpilame aliej..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su imbieru (Ramunės)

Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite tarkuotą imbierą, pipirus, sezamo aliejų, citrinų sultis ir svogūną. Mišinį užpilkite ant mėsos ir marinuokite ją 1 valandą. Suverkite kiaulieną ant iešmo ir kiekvieną pusę kepkite 5 minutes. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštri sriuba su kiauliena

Kiaulieną supjaustyti šiaudeliais ir apkepti aliejuje. Į verdantį vandenį sudėti keptą kiaulieną, mirkytus grybus, bambukus, įpilti acto, vištienos sultinio, čili aliejaus arba čili pipirų ir aliejaus. Kai viskas suminkštės, sudėti pomidorus ir supilti atskirame puodelyje ištirpin..

Recepto vertinimas: 1

Kiaulienos tištsriubė (Pozole)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 2 l vandens su 1 svogūnu, 3 česnako skiltelėmis, 1 morka, 2 šakelėmis kalendrų ir 1 lauro lapu. Įdėkite nuplautą vištą ir pasūdykite. Priklausomai nuo vištos jaunumo vir..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų troškinys

Džiovintus grybus isbrinkinti mažame kiekyje vandens. Kiaulės ausis, kojas, uodegas gerai nuplauti, supjaustyti nedideliais gabalais ir virti sipna liepsna apie 1,5 valandos nedideliame kiekyje vandens pageidautina be druskos (paprastai kopūstai būna sūrūs). Įdėti lauro lapų, kvapni..

Recepto vertinimas: 3

Lietinių ''tortas'' su kiauliena ir pievagr. pad.

Kiauliena sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentini suri. Dali jo paliekame ''tortui'' pabarstyti, o likusi sumaisome su kiauliena. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos dedame lakstinius nuolat pabarstydami..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių tortas su kiauliena ir pievagrybių padažu

Kiaulieną sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentinį sūrį. Dalį jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likusį sumaišome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dedame lakštinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė kiaulienos filė

PasiruošimasKiauliena supjaustyt 10 g gabaliukais. Į dubenį sudėti kiaulieną, kiaušinio baltymą, krakmolą (KOKĮ KIEKĮ, NŽN, KNYGOJ KLAIDA, NENURODYTA) ir maišyti kol mėsa pasidengs storu pastos sluoksniu.Kitam inde sumaišyti porą, imbierą, česnaką, sojos padažą, vyną, cukrų, ac..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiauliena su p