12 rezultatų ieškant "balta duona"

Kiniškai paruošta kalakutiena

Mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais plonais gabaliukais, sudėti į dubenėlį, užpilti sojų padažu, degtine, pabarstyti druska, cukrumi, pipirais, sumaišyti ir palikti 30 min. Tada paruošiame daržoves ir grybus. Morkas nuskusti ir supjaustyti šiaudeliais. Voveraites nuvalyt..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kalakutiena

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti kubeliais ir apibarstyti druska bei pipirais. Svogūnus nulupti, nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Pomidorus nuplauti, nuplikyti, nulupti ir smulkiai supjaustyti. Paprikas nuplauti, nusausinti ir, išėmus sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus ..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos mėsos įdaras

Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, susmulkiname česnako ir svogūno galvutes, viską sudedame į puodą, sumaišome, įdedame pagal skonį kitų prieskonių, druskos, po to dar kartą sumaišome ir padedame 10-20 minučių pastovėti. ..

Recepto vertinimas: 2

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Baltą duoną arba sausainius aptepti sviestu ir medumi. Ant kiekvieno sumuštinio uždėti uogų (galima supjaustytų ir įvairių rūšių). Žiemą uogas galima pakeisti vaisiais iš kompoto. ..

Recepto vertinimas: 5

Silkė su razinomis ir cinamonu

Sviestą išsukti su cukrumi, varškę permalti, riešutus, razinas, vaisius susmulkinti, citriną sutarkuoti su žieve, į sviestą dėti varškę. Išmaišyti, sudėti į formą ir į šaldytuvą. ..

Recepto vertinimas: 2

Ispaniškosios krevečių salotos

Nulupkite krevetes, uodegas palikite sveikas. Pašalinkite žarnyną. Nuo apelsinų galų iki minkštimo nupjaukite žievelę. Aštriu mažu peiliu, rankose sukdami apelsiną, nupjaukite žievelę (pjaukite tokio storumo žievelę, kad kartu pašalintumėte ir baltą minkštą posluoksnį, truputį..

Recepto vertinimas: 0

Kepti filė griežinėliai

Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4--6 storus griežinėlius. Kiekvieną -griežinėlį apvynioti plonu rūkytos šoninės gabalėliu, prismeigti jį degtuku, uždėti šiek tiek sviesto ir kepti ant iešmo arba elektriniame kaitintuve. Po 5--6 minučių mėsos vidus būna dar ši..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų užkandis

Avokadus perpjauname pusiau, išimame kaulą ir išskobiame. Išskobtą minkštimą sumaišome su majonezu, sojų padažu, prieskoniais, citrinų sultimis ir susmulkintais žalumynais. Gautą masę sudedame į išskobtas avokadų puseles, papuošiame. Tiekiame su balta duona, bandelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli genujietiškai

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. Lašinukus, virtą vištieną ir kumpį sumalkite mėsmale. Sudėkite trintus špinatus, sutrupintą baltą duoną, 2 šaukštelius "Parmezan" sūrio, įmuškite kiaušnius, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir muskato riešutų. Viską labai gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su svogūnais

Morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sultinį užvirti, sudėti morkas ir pavirti 3 min. Morkas išimti. Paruošti baltą padažą: puodelyje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir maišant pilti sultinį, o paskui – pieną. Maišant apie 10 min. pavirti ant lėtos ugnie..

Recepto vertinimas: 0

Moliuskai su karamelizuotais svogūnais

Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui į pasūdytą šaltą vandenį. Išgriebkite ir išmeskite atsidariusias. Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pagruzdinkite 10 min. Tuomet suberkite česnakus, pagruzdinkite mi..

Recepto vertinimas: 0

UOGŲ PONIA

Paruosti uzpila: majoneza ismaisyti su jogurtu, citrinos sultimis, paskaninti druska ir pipirais.Persika nuplauti, isimti kaula, nulupti odele ir supjaustyti kubeliais. Uogas nuplauti ir nuvarvinti. Obuoli nuplauti isvalyti seklalyzdzius ir supjaustyti kubeliais. Svogūunąa taip pat supjaustyti kub..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: balta duona