Šatrijos raganų kepsnys

Ingridientai:
600 g kiaulienos (be kaulų),
1—2 svogūnai,
prieskonių,
kadagio uogų,
burokėlių rūgšties,
druskos.
Gaminimas
Mėsa supjaustoma gabaliukais, subadoma smailiu iešmu, sudedama į molinį puodą, apibarstoma prieskoniais, kadagio uogomis, užpilama burokėlių rūgštimi, paslegiama ir palaikoma pusę paros. Išimti iš rūgšties mėsos gabaliukai susmeigiami ant plonų su žieve alksnio šakelių ir kepami žarijų kaitroje.
Patiekalas gaminamas Žemaitijoje, panašus į šašlyką. Valgomas su juoda duona ar žarijose keptomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!