Šaltibarščiai

Ingridientai:
1—2 švieži agurkai,
1 kiaušinis,
100 g grietinės,
1l. rūgusio pieno arba kefyro,
1 stiklinė saldaus pieno ar virinto vandens,
krapų,
svogūnų laiškų,
druskos.
Gaminimas
Kietai virto kiaušinio trynys ištrinamas su druska ir svogūnų laiškais. Sudedamas smulkiais kubeliais supjaustytas agurkas ir kiaušinio baltymas. Supilama grietinė, rūgusis ir saldus pienas ar vanduo, pasūdomą ir išmaišoma. Į kiekvieną lėkštę įberiama smulkiai supjaustytų krapų.
Valgoma su karštomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!