6 rezultatų ieškant "kietos"

Žuvies guliašas su kalendra

Plonais skrituliukais supjaustome ankstyvuosius svogūnėlius. Agurkus nulupame, išskobiame sėklas ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Pomidorus taip pat supjaustome gabaliukais. Įkaitinę aliejų, pakepiname svogūnus. Sluoksniais sudedame pomidorus, po to agurkus, žuvį. Pasūdome, įberi..

Recepto vertinimas: 0

„Traškantys” pyragaičiai

1. Sulaužykite gabalėliais šokoladą. 2. Sudėkite į puodą maistinius riebalus, sirupą ir šokoladą bei ištirpinkite viską ant silpnos ugnies. 3. Įmaišykite kukurūzų dribsnius ir kokoso drožles. 4. Supilstykite į formeles. Leiskite sustingti. 5. Laikyti šaldytuve. Šaltinis : http:/..

Recepto vertinimas: 5

Rauginti kopūstai

Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos baltos, kietos, nesuskilusios, bet užaugusios gūžės. Rauginimui netinka sušalusios, kenkėjų pažeistos gūžės todėl, kad tokie kopūstai n..

Recepto vertinimas: 0

KRIENŲ IR SLYVŲ DADAŽAS

Krienus ir slyvas sumalti mėsmale, sudėti cukrų, vandenį. Druskos pagal skonį. Viską gerai sumaišyti, dėti į mažus stiklainiukus ir laikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

SLYVŲ ŽELĖ SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Zelatina istirpiname truputyje salto vandens, pastatome valandai. Slyvas nuplauname, pasaliname kauliukus, supjaustome skiltelemis. I vandeni sudedame slyvas, iberiame cukru ir cinamona, labai trumpai paviriname, kad slyvos liktu kietos, isimame. Nuovyra atausiname, ipilame isbrinkusia zelatina, nuo..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kietos